Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-1 και προβληματισμοί…



Με νέα ενδεκάδα ξεκίνησε ο Όσκαρ  Φερνάντεθ  τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας τα 8/11 με Έλληνες παίκτες.  Με την κίνηση αυτή έδωσε στους επιλεγμένους παίκτες να δείξουν , ότι μπορεί να τους υπολογίζει ο Ισπανός προπονητής.



Η εικόνα του γηπεδούχου απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας, δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική στο πρώτο μέρος. Όχι βέβαια ότι και στο δεύτερο ήταν πολύ καλή. Απλά οι αλλαγές που έκανε, ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας, δείχνοντας  ότι θα είναι και ο βασικός κορμός για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Καλλιθέας προηγήθηκε με γκολ του Καλτσά στο 15΄ . Το «κακό» ξεκίνησε από το κέντρο, όταν χάθηκε αβίαστα η μπάλα από τον νεαρό Τσουμάγκα. Η μπάλα πήγε στον σκόρερ, που εκμεταλλεύτηκε την λάθος κίνηση πάνω στην μπάλα του νεαρού Πετρούση και νίκησε τον Σταφανάκο.

Ο Αστέρας φάνηκε μόνο στο  32΄, όταν  ο Τσαμπούρης βρήκε το κεφάλι του Μπακασέτα, αλλά η «σφαίρα» βγήκε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του πολύ καλού  Τακίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Αστέρα έκαναν την διαφορά και η γηπεδούχος ομάδα, έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο  71΄, όταν ο Ναβάρο πέρασε 3 παίκτες, βρήκε τον Ράγιος που απέτυχε να νικήσει τον Τακίδη.

Στο 78΄ υπέροχο φάουλ του  Ράγιος, ο Τακίδης «πέταξε»  στο «Γ» και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

90+  ο Ματούθσιακ  βρέθηκε στην «πλάτη» της άμυνας της Καλλιθέας, μετά από σέντρα του Ναβάρο, αλλά το σουτ του, βγήκε άουτ και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Γιάννης Δελφάκης (ΣΔΠ Αρκαδίας ) με βοηθούς τους κ.κ. Κώστα Κοσμά και Κώστα Κουτσόγιαννο (ΣΔΠ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Γιώργος Χατζής (ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)


Αστέρας Τρίπολης (Όσκαρ Φερνάντεθ)

Στεφανάκος, Αργυρόπουλος (60’ Σκόνδρας),  Πετρούσης (23’ Λαδάκης), Κωστούλας (60’ Μπαρτολίνι), Πιπίνης (60’ Φορμίκα), Κερ (71’ Ματούσιακ), Χουανίτο (46’ Ουσέρο), Τσουμάγκας (46’ Ροτζέριο), Αρσενίεβιτς (60’ Ράγιος), Τσαμπούρης (46’ Ναβάρο), Μπακασέτας (60’ Περόνε)

Στον πάγκο βρίσκονται:
Μπαντής, Σκόνδρας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Ναβάρο, Ροζέριο, Περόνε, Ράγιος, Λαδάκης.



Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης)

Τακίδης, Αρκούδας, Βιδάλης, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Καλτσάς, Κατσίκης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ντακόλ, Πλατέλας

Στον πάγκο βρίσκονται:

Σταύρου, Θωμόπουλος, Χαλκίδης, Φουντουκίδης, Ρομπίνιο, Ραφίνια, Μπενούνες



Σημειώσεις του αγώνα:
Ο Πετρούσης  έπαιζε με πρόβλημα, όπως δήλωσε ο Όσκαρ Φερνάντεθ, φεύγοντας από το γήπεδο.

Ο Ισπανός κόουτς, παραδέχθηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος , από την ομάδα του.
Για τον  Περόνε είπε, ότι είναι νωρίς για βγάλουμε συμπεράσματα, αφού έπαιξε για πρώτη φορά.
Μίλησε με καλά λόγια για τον Τάσο Μπακασέτα.
Στο τέλος του αγώνα και με την είσοδο του Ματούσιακ, είδαμε τον Αστέρα να παίζει 4-4-2.
Ο Λαδάκης απέδειξε , ότι «έχει» πολλές θέσεις. Ας παίξει  και φορ, μήπως η ομάδα κάνει κανένα γκολ!


Βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου