Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Βασίλης Κούβαλης : Η επιστροφή!



Τελευταία φορά που είδαμε τον Αρκά προπονητή σε πάγκο ομάδας, ήταν όταν ακόμα η Προοδευτική Ασέας , ήταν  σε ενεργή δράση. Έκτοτε ο Τριπολιτσιώτης κόουτς , ασχολήθηκε ποιο πολύ με τη επιμόρφωσή του πάνω στην προπονητική.
Πάντα κοντά στον αθλητικό χώρο λόγω δημοσιογραφίας, παρακολουθούσε τα πάντα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πέρασαν τα χρόνια και φέτος πήρε  και το δίπλωμα UEFA A΄.
Ο Βασίλης θέλει τώρα να κάνει πράξη την θεωρία που έμαθε στις σχολές προπονητικής της UEFA  που παρακολούθησε και μαζί την ποδοσφαιρική εμπειρία που έχει αποκτήσει σαν παίκτης και προπονητής, να μπορέσει να συμμετάσχει στην βελτίωση του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.
Έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου και ο Bill, συμφώνησε να πάρει τις τύχες της ΑΕΚ Τρίπολης και να την οδηγήσει στα δύσκολα μονοπάτια της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Α.
Βέβαια προέχει πρώτα να φτιάξει ένα καλό σύνολο, που να μπορέσει όχι μόνο να κάνει την διαφορά στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και να βάλει τα θεμέλια για μεγαλύτερα σαλόνια.
Τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αφού υπάρχουν και οι ομάδες του Παναρκαδικού και της Φαλαισίας, που διεκδικούν και αυτές την άνοδο. Ειδικά ο Παναρκαδικός που έχει τον ίδιο προπονητή , τον Αντώνη Μαυρέα και καλό «υλικό».
Τώρα καλείται ο έμπειρος κατά τα άλλα Βασίλης Κούβαλης, να ξεπεράσει τα εμπόδια των δύο βασικών του διεκδικητών του τίτλου.
Η ιστορία του σε πάγκους ομάδων έχει δείξει , ότι οι ομάδες που κοουτσάρισε έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ίδωμεν…

Στην φωτογραφία ο Βασίλης Κούβαλης με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, στο παιχνίδι που έγινε για το Χαμόγελο του παιδιού. Χρόνια αντίπαλοι με τον Στέλιο στα επαγγελματικά γήπεδα, βρέθηκαν συμπαίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου