Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Δημήτρης Τσετσώνης: Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε ο Ηρακλής Σκοπής.

Ο Δημήτρης Τσετσώνης δίπλα στον πρόεδρο του Άρη Τρίπολης, Πέτρο Κουστένη


Πάντα σοβαρός και μετριόφρων ο Δημήτρης Τσετσώνης από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με την προπονητική, όταν ήταν βοηθός του Κώστα Καλογιαννίδη στον Άρη Τρίπολης. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον συγκινεί ο πάγκος της ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Καλογιαννίδη από τον Άρη Τρίπολης, χρέη προπονητή έκανε ο Δημήτρης Τσετσώνης με τον Χρήστο Κουτσούκο, σαν δεύτερο προπονητή.
Σήμερα το δίδυμο ανέλαβε να οδηγήσει την νεοφώτιστη  ομάδα του Ηρακλή Σκοπής στην δεύτερη κατηγορία Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. Ο Δημήτρης Τσετσώνης  μας δήλωσε :
« Μας πλησίασε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και μέλη της διοίκησης της ομάδας, για να αναλάβουμε με τον Χρήστο Κουτσούκο να κάνουμε χρέη προπονητή στον Ηρακλή Σκοπής. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να φτιάξουμε μια καλή ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα να ευχαριστιόμαστε, περνώντας καλά τα Σαββατοκύριακα.
Είναι μια πρόκληση η ανάληψη της ομάδας και να την οδηγείς στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, έτσι ώστε να έχουμε την ικανοποίηση όλοι μας, για την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και τα αποτελέσματα που θα έλθουν. Δεν πετάμε στα σύννεφα, είμαστε προσγειωμένοι.
Έχουμε κάνει μια κουβέντα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις. Πρέπει  μετά το 15αυγουστο  να έχουμε κλείσει τους παίκτες, γιατί η προετοιμασία εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει τέλος Αυγούστου.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή Σκοπής, για τον ενδιαφέρον που έδειξαν και την εμπιστοσύνη τους. Εγώ δηλώνω ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο μαζί με τον Χρήστο, για το καλό της ομάδας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου