Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Γιάννης Σμυρνιώτης : Δεν ήταν ο Αρκαδικός, που θέλουμε...




Με το «ζόρι» μίλησε ο κόουτς του  Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης, μετά το παιχνίδι. Η εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για να διεκδικήσει την νίκη. Κάτι που στο πρώτο μέρος, ήταν πολύ εφικτό για τους παίκτες του.
Δήλωσε για το παιχνίδι:
Στο πρώτο ημίχρονο  βρισκόμαστε στο γήπεδο. Μετά έγινα κάτι παράξενο. Η ομάδα παρουσιάστηκε διαφορετική. Αδικούν τους εαυτούς τους οι παίκτες και βέβαια στεναχωρούν τον κόσμο. Μεγάλη αδιαφορία για τις δύο ομάδες  βαθμολογικά, ο ΚΑΟΔ στην Α1  και εμείς στην κατηγορία μετά την νίκη  μας στην Πάτρα.
Τους εξήγησα να παίξουν μπάσκετ γι ΄ αυτούς τους ίδιους. Μπορούν καλύτερα να παίξουν και να κάνουν καριέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρνητικοί.  
Μερικοί προσπάθησαν να πάρουν φάσεις πάνω τους. Δεν υπήρχε αρχή και τέλος.  Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η εικόνα ήταν απαράδεκτη. Δεν δουλεύαμε όλο τον χρόνο για να δείξουμε αυτήν την εικόνα. Πρέπει να κάνουν μια αυτοκριτική οι παίκτες.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήραν κάποιοι το δικαίωμα να είμαστε έτσι.  Είναι ανεξήγητο και για μένα.  Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα τελευταία  ματς. Πριν όμως  πρέπει να συζητήσουμε άμεσα για το σημερινό.
Μεγάλη απειθαρχία σήμερα.  Δεν έχουν δώσει τα παιδιά τέτοιο δικαίωμα ούτε σε εμένα, ούτε και στην ομάδα. Δεν ξέρω, είναι κάτι ειλικρινά που δεν μπορώ να το εξηγήσω και εγώ, αν το ήξερα θα είχα πει την γνώμη μου."

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο γνωστός Λ. Γιοβάνοβιτς, παίκτης του ΚΑΟΔ πλέον.
Δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα (βίντεο):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου