Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πέρασε και από τη Μεγαλόπολη η Άμιλλα στις γυναίκες

AMILLA_GYNAIKES_01




Η ομάδα της Άμιλλα Τρίπολης συνεχίζοντας την πολύ καλή αγωνιστική της παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, συνέχισε με ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά στη Μεγαλόπολη επί του τοπικού Πολυβίου. Η ομάδα της Τρίπολης ξεκινήσει εντυπωσιακά το ματς και κατάφερε με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού να πάρει σαφές προβάδισμα με 3-22. Στη συνέχεια λίγο η ανεβασμένη απόδοση των «γηπεδούχων» και λίγο το κατέβασμα του ρυθμού από τις αθλήτριες του Θοδωρή Τσουκαλά, ήρθαν κάποιοι πόντοι από πλευράς Πολυβίο. Η επικράτηση της Άμιλλας ήταν άνετη και με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος διατηρείται για τα καλά στην πρώτη θέση και καλείται πλέον να υπερασπιστεί τόσο στην τυπική έδρας της την πρωτιά με τον Αρκαδικό, αλλά και νωρίτερα στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα της Καλαμάτας 1980. Για μία ακόμη φορά η Καλομιτσίνη ήταν η καλύτερη της αναμέτρησης και παίκτρια που σημείωσε τους 25 από τους 54 πόντους της ομάδας της. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό η ομάδα κατέβηκε με απουσίες (σ.σ. Λαγού, Χρονοπούλου, κ.α.).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-22 (Α’), 16-35 (Β’), 21-48 (Γ’), 37-54 (Δ’).

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ (Θεοδωρόπουλος): Σιαμπάνη, Κρόκου 3, Μπουζαλά Χρ., Αποστολοπούλου 4, Κουρουνιώτη 4, Μπουγιούκου 10 (1), Γιαννοπούλου, Κερκεμέζου, Κολίτση 12, Μπούρα, Μπουζαλά Β. 2.

ΑΜΙΛΛΑ (Τσουκαλάς): Γκρίτσα 8, Μανιατά, Τσουκαλά 7, Ανδριοπούλου 8, Καλομοτσίνη 25, Μαρκοπούλου 2, Γαβρήλου 2, Βλάμη, Φέλλιου, Κουρόγιωργα 2.

πηγή : contraepithsei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου