Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Καλές οι ελπίδες αλλά υπάρχουν και οι ευθύνες…

Του Νίκου Θεοδωράκη




Αισιόδοξος, αν και λυπημένος, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα gazetta.gr, αμέσως μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Τρίπολης, της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου από την πρώτη επαγγελματική κατηγορία στη δεύτερη, εξαιτίας της πλήρως αποτυχημένης χρονιάς του αστέρα, που τελειώνει την προσεχή Κυριακή με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.




Ο Γιώργος Μποροβήλος, εκφράζει την πεποίθησή του ότι ο Αστέρας στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στην Superleague αφού κάποια ομάδα δεν θα καταφέρει να πάρει την πιστοποίηση που είναι απαραίτητη και τονίζει ότι οι ιδιοκτήτες του Αστέρα κ. Μπάκος και Καϋμενάκης θα σταθούν στο πλευρό της, αλλά δεν αναφέρει τίποτα απολύτως για ευθύνες και ποιος ή ποιοι τις έχουν για τη φετινή απαράδεκτη και αποτυχημένη πορεία της. Και αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό και πάνω σε αυτό θα πρέπει να χτιστεί η όποια επόμενη ημέρα, ο όποιος μελλοντικός σχεδιασμός, τόσο για την επιστροφή στη S.L. όσο και για να πετύχει αυτά που δεν μπόρεσε να πετύχει σε αυτήν την τετραετία, ή καλύτερα να επιτευχθούν οι στόχοι που είχαν θέσει οι ιδιοκτήτες της στην κοινή συνέντευξη Τύπου που είχαν παραχωρήσει με τη συμπλήρωση των πρώτων πέντε χρόνων από τότε που ανέλαβαν την ομάδα. Και αυτά είναι ιστορικά καταγεγραμμένα.







Διαβάστε στη συνέχεια τι είπε ο κ. Μποροβήλος στην ιστοσελίδα και στον δημοσιογράφο της Α. Καλκαβούρα:



«Αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να κλείσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς. Από ‘κει και πέρα και από τη στιγμή που με βάση την τελική κατάταξη, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο για την Β’ Εθνική Κατηγορία, θα οργανωθούμε με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψουμε στην Superleague το συντομότερο δυνατόν. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν δεδομένα, εμείς όμως θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας και θα δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα στη θέση που της αρμόζει...», μας είπε αρχικά ο κ. Μποροβήλος και συνέχισε:



«Δεν υπάρχει κανένα θέμα απογοήτευσης των ιδιοκτητών της ομάδας. Και οι δύο βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και εξακολουθούν να τη στηρίζουν και η όποια οργάνωση ακολουθηθεί, θα γίνει υπό την καθοδήγησή τους. Έχουν αποδείξει ότι είναι πιστοί σε αυτό που κάνουν και ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Αστέρα και αυτό φαίνεται από τις υποδομές που έχουν δημιουργήσει και από την φιλοσοφία που τους διακατέχει στο να προγραμματίζουν πάντα την επόμενη μέρα. Αυτή τη στιγμή, ο σύλλογος διαθέτει σύγχρονη λειτουργία ακαδημιών, βοηθητικά γήπεδα και γενικότερα τις εγκαταστάσεις που μία σύγχρονη ομάδα – η οποία πρέπει να ανήκει στην “ελίτ” του ελληνικού ποδοσφαίρου – πρέπει να έχει...», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος άφησε το καλύτερο για το τέλος, σε ερώτηση για τον απολογισμό της χρονιάς...



«Η αδειοδότηση θα κρίνει τα πάντα»



«Ο καταμερισμός των ευθυνών θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όταν και θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς, εάν κι εφόσον βέβαια, η ομάδα υποβιβαστεί... Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου για την αδειοδότηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενδεχομένως να υπάρξει κάποια που θα δεν συγκεντρώσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει μέρος, οπότε εμείς ως πρώτοι επιλαχόντες να πάρουμε τη θέση της.», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου