Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΠΟΡΟ


Τελευταία προπόνηση του Παναρακαδικού έγινε σήμερα το μεσημέρι. Ο Αντώνης Μαυρέας είχε στην διάθεσή του, σχεδόν όλους τους παίκτες.  Δεν ήταν παρόντες ο Δημητρέλης διακιολογημένα, ο Ιωάννου λόγω τραυματισμού και ο Σελλής που απουσιάζει δύο βδομάδες. Επέστρεψαν οι Αποστολόπουλος και Χρονόπουλος.



Η προπόνηση σήμερα περιλάμβανε πολύ τακτική και διπλό.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ) :



Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αυτή την βδομάδα. Είχαμε και τον αγώνα κυπέλλου, που νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλή άμυνα. Η νίκη αυτή ήταν πολύ δύσκολη και ανέβασε πολύ την ψυχολογία των παιδιών. ήταν κάτι που έλειπε από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Κάποια στιγμή με την δουλειά που γίνεται, θα πρέπει να αρχίσει να φαίνοτε η προσπάθεια των παιδιών. Αύριο πάμε με σκοπό να νικήσουμε. Θέλουμε τους φίλους της ομάδας κοντά μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΓΟΣ:



Έχουμε όρεξη για δουλειά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται. Κάναμε την πρώτη νίκη στο κύπελλο, περάσαμε στον τελικό. Αισθανόμαστε πολυ καλά. Πρέπει να νικήσουμε και αύριο, ούτως ώστε  να "λυθούν" και τα πόδια μας στο πρωτάθλημα. Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μας χαμογελάσει η τύχη, που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου