Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 26 ΦΕΒ. 2011


Η αποστολή του Αστέρα για τις Σέρρες




Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (3.00 μ.μ.) στις Σέρρες με τον Πανσερραικό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω δεκαεννέα ποδοσφαιριστές:



Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.

Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι:

Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης,Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ροζέριο, Αρσενίεβιτς και Παπάζογλου.



Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με την Κέρκυρα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας ο Ντάνιελ Ορόθκο, ενώ έμειναν εκτός ο τιμωρημένος Μπρούνο Ουριμπάρι και ο Γκόραν Ρούμπιλ.

Την πρόπονηση παρακολούθησαν οι κ.κ.  Μπάκος και Καημενάκης με τον Γιώργο Μποροβήλο.



Στιγμιότυπα από την προπόνηση τους Αστέρα Τρίπολης.




Στις Σέρρες οι νέοι, στην Τρίπολη οι έφηβοι



Δύο παιχνίδια θα δώσουν το Σάββατο οι ομάδες νέων (Κ-20) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.



Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραικό στις Σέρρες στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων. Με την ομάδα νέων θα αγωνιστούν οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Νίκος Σκόνδρας.



Την ίδια ημέρα στις 12.30 το μεσημέρι η ομάδα εφήβων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου