Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ;





Σημαντικές εξελίξεις συμβαίνουν στην ΑΕΚ Τρίπολης. Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της, μετά από τελευταίες ειδήσεις που έχουν βγει εδώ και τρεις μέρες στην επιφάνεια, τείνει να δημιουργήσει πρόβλημα.
Ακούγεται ότι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κυριακόπουλος, θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα και ότι διάδοχός του θα είναι ο Πάρης Κυριάκης.
Οι προπονητές της εξέδρας επικοινώνησαν και με τους δύο "στρατόπεδα" και πήρε δηλώσεις:

Αντώνης Σπύρου (τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ): ότι ακούγεται και γράφεται δεν ισχύει. Ερχόμαστε από μια νίκη επί ενός καλού αντιπάλου και κοιτάμε την καλή πορεία της ομάδας. Προς το παρών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αύριο βέβαια δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί.

Γιώργος Κυριακόπουλος (προπονητής της ΑΕΚ): Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν με έχει ειδοποιήσει κανείς. Ούτε η διοίκηση, ούτε κανένας άλλος. Αυτό που ξέρω, ότι η ομάδα είναι πρώτη, έχει βρει καλό ρυθμό και συνεχίζει με όλα τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το καλό είναι να μην ακούμε τι λένε οι γύρω από εμάς και να βλέπουμε την πρόοδό μας. Στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν προβλήματα και τα αντιμετωπίζουν με διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου