Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΚΑΨΙΑ 3-0




























































ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ…ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Αγώνας για μια παράσταση ήταν το παιχνίδι μεταξύ του Άρη Τρίπολης και του Κάψια. Από την αρχή του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα, είχε πάρει τα ηνία του παιχνιδιού. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , αλλά η νευρικότητα που είχε δεν της επέτρεπε να σκοράρει.
Η ομάδα του Κάψια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κατά νου την ισοπαλία. Έδωσε «χώρο» στους γηπεδούχους που «έκαναν» παιχνίδι. Προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να βρουν την ευκαιρία, για να κάνουν την ζημιά στον Φατούρο.
Το απ ευθείας γκολ από κόρνερ του Τόκου, έδωσε αέρα στους παίκτες του Θανάση Θεοδώρου, που συνέχισαν να πιέζουν την εστία του Πανόπουλου.
Σε καλή μέρα βρέθηκαν οι αμυντικοί του Κάψια, που έκοβαν τις επιθέσεις των «επιπόλαιων» επιθετικών του Άρη Τρίπολης.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι παρά λίγο να κάνουν την ζημιά σε μια αντεπίθεση και να ισοφάριζαν.
Αλλά ο Άρης συνέχισε να πιέζει , αλλά ο Πανόπουλος σε τρεις περιπτώσεις έδειξε παρών.
Προς το τέλος του αγώνα απέφερε καρπούς η υπεροχή των γηπεδούχων, αφού σημείωσαν ακόμα δύο γκολ, με τον Κάστα και Προκόπο.
Διαιτητής ο κ. Ζήσης , με βοηθούς τους κ. κ. Ψύλλα και Κούβελα, όλοι καλοί.
ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(ΘΕΟΔΩΡΟΥ): Φατούρος, Τόκος, Αραχωβίτης, Πανόπουλος, Ψιμούλης, Ασκούνης, Χόντος, Κωστούρος, Μάρκος, Προκόπος , Κάστας. Έπαιξε και ο Παπαγεωργίου.
ΚΑΨΙΑ(ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ): Πανόπουλος, Κοϊνης, Χαρμπής, Μουστόγιαννης, Σιακωτός, Καλασούντας, Κοράκης, Πολυχρονόπουλος, Γκαργκάσουλας, Καλλιανιώτης, Ρουσιώτης. Έπαιξε και ο Μπόγρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου