Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΤΕΓΕΑ 2-1

Μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της περσινής κατόχου του τροπαίου Τεγέας και να προκριθεί για την επόμενη φάση. Τρία πέναλτι καθόρισαν το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό , αλλά η ΑΕΚ Τρίπολης είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Προηγήθηκε η Τεγέα με πέναλτι που χτύπησε ο Κολιόπουλος και ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο ο Τερζής, με την λήξη του αγώνα. Την νίκη την πήρε η ΑΕΚ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαχαρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Ο διατητής κ. Ζήσης απέβαλε τους Βρούβα και Χαϊδά της Τεγέας στο πρώτο πέναλτι της ΑΕΚ Τρίπολης. Το μεν πρώτο γιατί απέκρουσε με το χέρι και τον δεύτερο για διαμαρτυρίες έντονες. Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο μέρος απέβαλε και τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ Τρίπολης , Αντώνη Σπύρου για διαμαρτυρίες.
Διαιτητής ο κ. Ζήσης με βοηθούς τους κ.κ. Φασουλή και Μπαλάση
Παρατηρητής ο κ. Βασίλης Λιώρης

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Κυριακόπουλος): Παπαδόπουλος, Ι. Κοκκινάκος, Τσιλίκος, Καλοπίσης, Κοντόπουλος, Τερζής, Γιαννούλης, Καραμάνος (57΄Κεζάς), Σαλαπάτας (Ψύλλας), Ζαχαρόπουλος, Γεννιτσαριώτης (78΄Κόντος)

ΤΕΓΕΑ (Γ. Τζήλος): Κωνσταντόπουλος, Παναγούλιας, Χαϊδάς, Τούντας, Ηλιόπουλος, Βρούβας, Κολιόπουλος, Πλαντζάς, Ρίζος (80΄Πούλος), Μπαφές (60΄Μπίσσιας), Δημητρακόπουλος (65΄Αποστολόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου