Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-1


Μεγάλη απώλεια βαθμών έχασε στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης, αφού το δεύτερο παιχνίδι που έδωσε στην Τρίπολη δεν μπόρεσε ΚΑΙ αυτό να το κερδίσει. Ισοπαλία έδωσε στην ομάδα του Περιστερίου, αν και προηγήθηκε με 1-0.Ο Πουλίδο με ωραία κεφαλιά στο 16΄ και μετά από άστοχη έξοδο του Μιχαηλίδη δίνει το προβάδισμα. Στην συνέχεια χάθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες, όταν ο Ροζέριο "τσιμπάει" την μπάλα από λάθος του Σαμπού με το κεφάλι και βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μιχαηλίδη. Ο πορτιέρο του Ατρόμητου όμως αποκρούει το πλασέ του Βραζιλιάνου και στην συνέχεια η μπάλα πάει στον Κρις, του οποίου το σουτ ξανά αποκρούει σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης. Η επόμενη ευκαιρία ήταν η κεφαλιά του Ρομπέρτο μετά από φάουλ του Ουριμπάρι , χτύπησε στο κάθετο δεξί δοκάρι της ομάδας του Περιστερίου.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έπαιξε καλά και ισοφάρισε μετά από λάθος της άμυνας που δεν κατάφερε να "καθαρίσει" την φάση και ο Ντεγκρά μετά πό λάθος του, έδωσε την ευκαιρία στον Καραλή με κεφαλιά εξ επαφής να φέρει το ματς στα ίσα. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, στην συνέχεια δήλωσε παρών σε δύο καλές ευκαιρίες της φιλοξενούμενης ομάδας, σώζοντας την ομάδα του από ήττα.

-Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης... Βοηθοί: Καρατζίκας και Κωσταράς. Δ΄ Θάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Φυτανίδης, Ρούμπιλ ( λ.τ. Λαμπρόπουλος), Κρις, Λαδάκης, Αράς( Φορτούνης), Ροζέριο, Καρέρα (Ρίος), Ρομπέρτο.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Περόνε, Μπρίτο, Βινιάλ (Μελισσάς), Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκ(Σφακιανάκης), Ολιβέιρα, Καραλή(Καμαρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου