Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Έ "Χ" ασε την ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη η Α.Ε.Χαλανδρίου. (photo)

 

Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της η Α.Ε. Χαλανδρίου, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Απόλλωνα Αθηνών-Δάφνης στην έδρα της. Το τελικό σκορ 1-1, θα μπορούσε να ήταν και 2-1, αν ο Παπαδάκης δεν έχανε σημαντική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο σε φάση τετ-α-τετ με τον  Παπουτσή, στέλνοντας την μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις, όταν το σουτ του Μιχελή βρήκε το κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη προσπάθησαν για το καλύτερο και πέτυχαν το γκολ από λάθος του τερματοφύλακα Χριστοδουλίδη. Ήταν η κακή στιγμή που έχουν οι πορτιέρο, αν και στην υπόλοιπη διάρκεια ήταν πολύ σωστός,, εμπνέοντας σιγουριά.

Τα γκολ σημείωσαν ο Δέδες στο 28΄με κεφαλιά και ο Πανούσης στο 74΄.

Διαιτητής ήταν ο Θωμόγλου με βοηθούς τους Αραβίδη και Ρούσσο.

 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Χριστοδουλίδης, Κορωναίος, Μιχελής, Δέδε, Ντζαβίδας Λυμπερόπουλος (67' Θώμος), Γκουτζιούπας, Παπαδάκης (87' Τσέτσος), Κοντοές , Παπακωνσταντίνου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Παπουτσής, Βλαχονικολέας, Τσαλέρας (58' Κρασσάς), Ασημακόπουλος, Χασκής, Αναστασακης (46' Αμπεντινάι), Κιρτζιαλίδης (43' Δούρος), Χρήστου, Πανούσης, Δημητρόπουλος, Καραγεώργος (70 Χάσκα). 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου