Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Πρώτη και μεγάλη νίκη με 6-0 της Νίκη Γαλατσίου! (φωτο και βίντεο)

 



Ξεσπάθωσε η Νίκη Γαλατσίου στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής και ισοπέδωσε την συνονόματη της Νίκη Αλίμου,  με το εκκωφαντικό σκορ 6-0!

Η ατυχία των προηγουμένων αγώνων όπως δείχνει τελείωσε και η ομάδα του Γιώργου Κουφόπουλου έπαιξε κατά περιόδους πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε την εύκολη νίκη. Οι αντίπαλοι της άντεξαν μέχρι το 17΄, όπου ο νεαρός και υψηλόσωμος  αμυντικός Χριστόπουλος , κάνοντας χρέη σέντερ φορ σημείωσε 3 γκολ!


Η νίκη αυτή είναι περισσότερο ψυχολογικής σημασίας, αφού μετά το τέλος του αγώνα η διάθεση των ποδοσφαιριστών ανέβηκε πολύ.












Βέβαια η δυναμικότητα των αντιπάλων τους , δεν ήταν αυτή για να δημιουργήσει προβλήματα στους παίκτες του Γαλατσίου. Η αγωνιστική εικόνα των παικτών της Νίκης Γαλατσίου, έδειξε ότι η ομάδα τους μπορεί να κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει καλύτερες θέσεις στην βαθμολογία.

Ρεπορτάζ: soccerlive.gr


Η απόδοση των παικτών:

Κουτσόγιαννος : Αποδείχθηκε χρυσή λίρα για την ομάδα. Έχει πολύ καλά προσόντα και πρέπει να αξιοποιήσει. Δεν είχε πίεση, αλλά όποτε χρειάστηκε έδειξε σιγουριά με καλές επεμβάσεις.

Θεοδωρίδης: Πολύ καλός αμυντικός, καλύπτει πολύ καλά την δεξιά πλευρά. Στο παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, μετά ανέβηκε και ήταν πολύ καλός.

Κομιώτης: Έπαιξε αριστερό μπακ και σημείωσε και γκολ! Πρέπει να αξιοποιήσει τα προσόντα του, αδικεί τον εαυτό του.

Χριστόπουλος: Ο καλύτερος του γηπέδου! Τα τρία γκολ που πέτυχε τα λένε όλα. Στην άμυνα να βελτιώσει ορισμένες ατέλειες, θα είναι έτοιμος για μεγαλύτερη κατηγορία.

Κεφαλάς: Δεν ήταν το σέντερ μπακ των προηγουμένων παιχνιδιών, έκανε λάθη, αλλά παραμένει πάντα σιγουριά για την άμυνα. Στην επίθεση προσπάθησε και ήταν θετικός.

Καρώνης: Ο αρχηγός έκανε πολλά χιλιόμετρα, έκοψε , δημιούργησε, είχε και δοκάρι με δυνατό σουτ! Αξιόπιστη λύση.

Δ. Μπούσουλας : Το τρεχαντήρι και αυτός της μεσαίας γραμμής, με τάσεις δημιουργίας . Μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Λαζαρίδης: Πέτυχε γκολ με ωραίο τελείωμα και πολύ ψυχραιμία. Αδικεί τον εαυτό του, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος.

Λικάϊ : Ένας κουρασμένος παιχταράς! Πολλά λάθη στο παιχνίδι, ήταν εκτός παιχνιδιού, δεν ήταν η μέρα του! Ο καλός Μάρκο δεν πιάνεται!

Αποστολάκης: Γκολάρα πέτυχε! Και εδώ θα σημειώσω ότι αδικεί τον εαυτό του και είναι κρίμα. Όποτε έχει κέφια, δεν τον σταματούν οι αντίπαλοι!

Μαντζούφας: Το γλυκό αριστερό πόδι! Μερικές φορές νομίζει ότι την μπάλα την έφερε από το σπίτι του! Ο απλός και σοβαρός Θωμάς, θα κάνει γρήγορα μεταγραφή σε μεγάλη κατηγορία!

Ντάβι: Έδειξε απροπόνητος, αλλά παρόλα αυτά, θέλει τρεις μπάλες για να παίξει. Πολλές ντρίμπλες, καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η αξία του φάνηκε στην δημιουργία του γκολ.

Ντουντουλάκης: Έδειξε ότι είναι παρών και είναι αξιόπιστη λύση για τον προπονητή του. Όσο έπαιξε σαν αλλαγή, ήταν καλός.

Καλιμάτσης: Μπήκε και έπαιξε πολύ καλά. Και αμυντικά και επιθετικά πολύ καλός. Ήρεμος, ψύχραιμος με σωστές μεταβιβάσεις. Θέλει χρόνο συμμετοχής και θα είναι η μεγάλη λύση της ομάδας.

Τσενόγλου: Λείπει από την ομάδα. Δεν έχει πολλά παιχνίδια «στα πόδια του», αλλά είναι ο πασπαρτού στην ομάδα. Θετικός με την απόδοση του.

Σάκκας: Εγγύηση! Ήταν η μεγάλη απώλεια των προηγούμενων αγώνων, που με την παρουσία του, σίγουρα θα είχε άλλα αποτελέσματα η ομάδα. Βράχος στην άμυνα και έβγαινε μπροστά μοιράζοντας την μπάλα.

  Γιώργος Κουφόπουλος : Ο κόουτς της ομάδας, παρόλα τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την παρουσία των παικτών, κάνει πολύ καλή διαχείριση και βρίσκει τις σωστές λύσεις.

 

 Βίντεο με τα γκολ και φάσεις από το παιχνίδι: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου