Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Απόλλων Αθηνών-Δάφνη: δυναμική έναρξη! 1-3 νίκησε την Κορωνίδα!


 Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Ε. Π . Σ. Αθηνών ο Απόλλων Αθηνών-Δάφνη, επικρατώντας στην δύσκολη έδρα του Γαλατσίου της Κορωνίδας με 3-1.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Θανάση Αθανασόπουλου και κατάφερε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ. Αυτό βοήθησε την φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά αντίθετα άγχωσε τους γηπεδούχους, Στην συνέχεια οι Απολλωνιστές έχασαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ, έχοντας δοκάρι και χαμένες φάσεις σε τετ-α-τετ.

Οι παίκτες του Άρη Τζεφεράκου, είχαν και αυτοί την δική τους καλή στιγμή για γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, εκμεταλλευόμενοι τον νόμο του ποδοσφαίρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 1-3. Η απόδοση των παικτών της Κορωνίδας ήταν καλή και πίεσαν μήπως και καταφέρουν να «γυρίσουν» το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ρεπορτάζ  soccerlive.gr

Στο τέλος του αγώνα έκαναν δηλώσεις στην κάμερα ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Αθηνών-Δάφνης γιατρός κ. Χάρης Λάμπρου και ο κόουτς της Κορωνίδας  Άρης Τζεφεράκος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου