Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Τάσος Δημητρίου: μεγάλη η προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

Το γνώρισα το 1980 ως συνάδελφος στην ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ. Στην συνέχεια σαν συμπαίκτη του στο πρωτάθλημα των επιχειρήσεων και τέλος προπονητή μου στον Νεοπεντελικό και βοηθό του.

Από τότε παρακολουθώ την πορεία του, που είναι γεμάτη από επιτυχίες! 

Ρεπορτάζ από το soccerlive.gr
Τελείωσαν οι υποχρεώσεως της ομάδας προεπιλογής εθνικών ομάδων της Κ17 Αθήνας, με ήττα από την αντίστοιχη της Κορίνθου.

Μια ήττα αναπάντεχη για την ταξιαρχία του Τάσου Δημητρίου, που δεν της έδωσε τα ο δικαίωμα να συμμετάσχει  στην τελική φάση της διοργάνωσης. Βέβαια στο ποδόσφαιρο κάθε αποτέλεσμα είναι ένα γεγονός, ανεξάρτητα από το πώς ήλθε.



Ένα αναμφισβήτητο γεγονός που παρουσιάζει η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η προσφορά του κόουτς Τάσου Δημητρίου.

Αν κοιτάξουμε τα προηγούμενα χρόνια, θα δούμε πως οι επιτυχίες του έμπειρου προπονητή, είναι πολύ περισσότερες από τα αρνητικά αποτελέσματα. Και αυτό όχι μόνο στις προεθνικές και εθνικές ομάδες, αλλά και σε στα σωματεία που εργάστηκε με επιτυχία όλα τα προηγούμενα χρόνια .


Η αποδοχή από τον αθλητικό κόσμο του παλαίμαχου άσου των εθνικών ομάδων, φάνηκε μια ακόμα φορά μετά το τελευταίο φετινό παιχνίδι της μεικτής Κ17.



Οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια, έχουν γεμίσει τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όχι μόνο από τους γονείς των παιδιών που έπαιζαν  φέτος, αλλά και από παίκτες που κοουτσάρισε και ανέδειξε με εξαιρετική πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.



Είναι γεγονός ότι γράφει η ιστορία, αυτό μένει γραμμένο στα βιβλία και δεν ξεχνιέται!



Καλή συνέχεια κόουτς, οι επιτυχίες δεν τελείωσαν!   




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου