Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Νίκη Γαλατσίου: έχασε το παιχνίδι, κέρδισε τις εντυπώσεις (βίντεο και φωτογραφίες)


 

Φιλικό προετοιμασίας έδωσε, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Νίκης Γαλατσίου Γιώργος Κουφόπουλος.

Μια βδομάδα μετά την λήξη του πρωταθλήματος, η Νίκη Γαλατσίου δεν πήγε διακοπές, αλλά ξεκίνησε να κάνει την πρώτες δοκιμές για την νέα σεζόν!

Έδωσε το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή Ηρακλείου, όπου έχασε με 3-1.  Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμιά σημασία για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Κουφόπουλο, που ήθελε να δει τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και βέβαια να δοκιμάσει νέους παίκτες.

Στο παιχνίδι τώρα η ομάδα του Γαλατσίου είχε δύο πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, μάλιστα με διαφορά στο σκορ. Ο τερματοφύλακας του Ερμή έπιασε πέναλτι του Θεοδωράκη, που το χτύπησε πολύ άσχημα και με καταπληκτική επέμβαση δυνατό μακρινό σουτ του ιδίου παίκτη, στο αριστερό «Γ» της εστίας του. Το γκολ του «Ντάβι» έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές του Κουφόπουλου δεν βοήθησαν την ομάδα να έχει την καλή εικόνα  του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και αν ο Κόλλιας δεν είχε καλή απόδοση, κάνοντας σημαντικές και καλές αποκρούσεις, το σκορ πιθανόν να ήταν μεγαλύτερο.

Δοκάρι είχε η Νίκη με τον Μπάρδη, που είχε πολύ καλή απόδοση.



Γενικά η αγωνιστική εικόνα των παικτών της Νίκης Γαλατσίου, άφησε υποσχέσεις για το νέο πρωτάθλημα.

Η αρχική ενδεκάδα : Στεργίου, Ανδρεόπουλος, Γ. Μπούσουλας, Μανιάς, Χριστόπουλος, Τσενόγλου, Δ. Μπούσουλας, Θεοδωράκης, Αποστολάκης, Νταβιτασβίλι, Λικάϊ.

Έπαιξαν και οι Κόλλιας (τερματοφύλακας), Σερβίτης, Μπλεχρής, Καλάκος, Ρόπης, Μπάρδης, Κοκορίνος, Αλή, Μπετιρχάν.     















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου