Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΠΑΟΚ Τρίπολης: παραμένει ζωντανός!


 

Στις δύσκολες σημερινές εποχές που βιώνουν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, η ασπρόμαυρη ομάδα της Τρίπολης, καταφέρνει να επιβιώνει και να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ε. Π . Σ. Αρκαδίας.

Ένα πολύ καλό σύνολο με ταλαντούχους και έμπειρους ποδοσφαιριστές έχει δημιουργήσει ο προπονητής τον ασπρόμαυρων Βαλάντης Γκαρκάσουλας.

Δεν ξεχωρίζει σε βασικούς και αναπληρωματικούς, έχει καταφέρει να παίρνει το 100% από όλους τους ποδοσφαιριστές του και κάθε Κυριακή να μην φαίνονται οι απουσίες των παικτών του!

Ένα ρόστερ που ενισχύθηκε τον Γενάρη με τους αδελφούς Κοσκινά, τους αδελφούς Πετρή, να έχουν δώσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα τουςλλά και τα υπόλοιπα παιδιά,όπως ο Νίκος Αλεξόπουλος, Ατλι Σέχου Ιβε Ρέι, Παναγιώτης Κουρούμαλος, Υφαντής, ο Δημήτρης Λάγιος, Άρης Ηλιόπουλος, ο Νικήτας Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Σιδέρης ο Άγγελος ανιώτης, ο Βασίλης Νάτσης ,ο Γιώργος Δουμάζος, Γιάννης Φατούρος, Άγγελος Σιαμπάνης, Αποστόλης Σωτηρόπουλος, Καπερώνης Νίκος, Κριμπάς Νίκος, και τους αρχηγούς Σαράντο Μπούζο και Τρύφωνα Δελή, τον έμπειρο τερματοφύλακα Ξενοδημητρόπουλο Τάσο, αλλά και δύο ξεχωριστά παιδιά τον Νίκο Κωστόπουλο και Παναγιώτη Κουρούμαλο να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους κάθε Κυριακη!

Στο τιμόνι του ΠΑΟΚ Τρίπολης βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Βαλάντης Γκαρκάσουλας, που έχει κατακτήσει μαζί με τον αρχηγό του Σαράντου Μπούζο το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά της ίδρυσης με πρόεδρο τον Κώστα Μπακέα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου