Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ήττα ελέω διαιτητή για την Νίκη Γαλατσίου! ( φωτογραφίες)


 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Νίκης Γαλατσίου, χάνοντας στην Ακαδημία Πλάτωνος από την τοπική ομάδα με 1-0.

Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσε να λήξει και ισόπαλο, αν ο διαιτητής του αγώνα δεν «έκλεινε» τα μάτια στο πρώτο ημίχρονο σε παράβαση που έκανε ο πορτιέρο της γηπεδούχου ομάδας σε επιθετικό της Νίκης τον Μάρκο.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες νωρίτερα για να αυξήσουν το σκορ.

Οι παίκτες της Νίκης μπήκαν μουδιασμένοι στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10΄, με γκολ του Καπαρδέλη.

Στην συνέχεια και μετά το 20΄οι παίκτες του Κουφόπουλου, ισορρόπησαν το παιχνίδι, βγήκαν μπροστά και αντιμετώπισαν την λάθος απόφαση  του ρέφερι, που δεν έδωσε το πέναλτι και να ισοφαρίσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του κόουτς της Νίκης, βοήθησε την ομάδα του και ανέβηκε επιθετικά λειτουργώντας  πολύ καλά και στο χώρο του κέντρου.

Το γκολ όμως δεν ήλθε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την νίκη τους,  παραμένοντας  ψηλά στην βαθμολογία και θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Η ομάδα του Πλάτωνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δικαιολογημένα βρίσκεται σε τροχιά  ανόδου.

Πλάτωνας: Στρατηγαρέας, Ξούρας, Μαντζάρης ( 79΄Β. Ξούρας), Ματζάρης, Αναγνώστης, Γεωργιάδης, Ψαρουδάκης (79΄ Ζαγκόβας), Ντούπης, Καπαρδέλης, Μπάλα (7΄Καζάκος), Οικονομίδης ( 79΄ Καλοπέτρης).

Νίκη Γαλατσίου : Στεργίου, Θεοδωρίδης, Γ. Μπούσουλας (59΄Τσενόγλου), Σάκκας, Σερβίτης, Καρώνης (59΄Μανιάς), Χριστόπουλος (46’ Θεοδωράκης), Δ. Μπούσουλας, Davitasvili (46’ Αποστολάκης), Κατσαρός, Marco (74΄Καναβός)

 

























































 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου