Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Παντελής Σπαγής: Ξεκινήσαμε καλά, παραμένουμε συγκεντρωμένοι!

 


Ο Παντελής Σπαγής φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Γκυζιακού. Αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Ηλυσιακό, αλλά δεν συνέχισε με την ομάδα των Ηλυσίων και βρέθηκε ο έμπειρος παίκτης, να παίζει στην ομάδα του Γκύζη και μάλιστα με μεγάλη προσφορά.

Ήδη στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος. Μάλιστα δεν ξέχασε να ευχηθεί στον πρώην συμπαίκτη του και φίλο Μανώλη Τσουτσουδάκη ταχεία ανάρρωση, που τραυματίστηκε βαριά στο παιχνίδι της ομάδας του, με το Ηράκλειο .

Ο Παντελής Σπαγής μας δήλωσε : Ξεκινήσαμε καλά , η συνέχεια όμως Θα είναι πιο δύσκολη και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερο λόγω των λίγων αγωνιστικών και είναι αναγκαίο να παλεύεις κάθε παιχνίδι ώστε να μην χάνεις βαθμούς πουθενά .

 Έχουμε καλό κλίμα και στήριξη από την διοίκηση και τον προπονητή . Τέλος να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον φίλο μου Μανώλη Τσουτσουδάκη που τραυματίστηκε με την ομάδα του Χολαργού , να επιστρέψει πιο δυνατός.

Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου