Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ο απόηχος της 9ης αγωνιστικής της SL1

 

Συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Το ντέρμπι των αιωνίων πήγε στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Νίκη από το πουθενά για τον ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ πέρασε ευχάριστο απόγευμα.

 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 : Δύσκολη νίκη πέτυχε η ομάδα του Πειραιά , με αντίπαλο τον αιώνιο αντίπαλό του. Το γκολ του πρώτου ημιχρόνου με τον Φορτούνη, ήταν αρκετό να δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην αποδεκατισμένη ομάδα των ερυθρολεύκων. Οι πράσινοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με την ισοπαλία, αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που είχαν προς το τέλος του αγώνα.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-2 : Για άλλο ένα αγώνα οι Αρκάδες έφυγαν αήττητοι από παιχνίδι εκτός έδρας, που θα μπορούσαν με λίγη προσοχή να  φύγουν με την νίκη. Η Λαμία ήθελε την νίκη για να σπάσουν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ατρόμητος Αθηνών-Απόλλων Σμύρνης 2-2 : Άλλη μια ισοπαλία με πολλά γκολ στο Περιστέρι. Η ομάδα του Απόλλωνα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έφυγε με πίκρα από το τελικό σκορ.

ΑΕΚ –Λάρισα 4-1 : Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Ενωσίτες επικράτησαν πολύ εύκολα πετυχαίνοντας  πολύ ωραία γκολ. Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους.

Παναιτωλικός-Άρης 0-1 : Σπουδαίο διπλό για τους κιτρινόμαυρους του Βορρά, με έναν αντίπαλο που με την απόδοση του, έδειξε  ότι αδικείται από την βαθμολογική θέση. Ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο έδωσε την νίκη στον Άρη.

ΠΑΟΚ-Γιάννινα 2-1 : Νίκη του ΠΑΟΚ με γκολ που δεν το είδε το VAR! Στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη η ομάδα του δικέφαλου , με ένα ωραίο γκολ. Είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, που δεν καταλογίστηκε σε βάρος αμυντικού των φιλοξενουμένων

Βόλος-ΟΦΗ 1-4 : Με το διπλό έφυγε η ομάδα της Κρήτης, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή παίκτη του Βόλου. Οι Βολιώτες έχασαν το αήττητο σερί που είχαν στο πρωτάθλημα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου