Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ατλαντίς Ανθ.-Αχαρναϊκός 1-0. Ανθούσα για μεγάλα "σαλόνια" (φωτογραφίες-video)

 

Συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα η Ατλαντίς Ανθούσας. Στο χθεσινό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α΄ ΕΠΣΑΝΑ , επικράτησε του Αχαρναϊκού με 1-0.

Το γκολ πέτυχε ο Γ. Καρακώστας στο 9΄ λεπτό με πλασέ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πίεσαν στην συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Η καλή παρουσία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σαμαρά, έβαλε φρένο στις ορέξεις των παικτών του Αχαρναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και είχαν το «πάνω χέρι» στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο η έμπειρη και ιστορική ομάδα του Μενιδίου, προσπαθούσε να βρει τρόπο για να ισοφαρίσει. Μεγάλο πάθος από τους φιλοξενούμενους, που σε πολλές φάσεις έδειξαν σκληρότητα στο παιχνίδι τους και ο ρέφερι αναγκάστηκε να δείξει την κίτρινη κάρτα.

Ο αρχηγός της Ατλαντίδας Κολοτούρος με την εμπειρία του και συμπαραστάτη τον Μπενέκο, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους επιθετικούς του Αχαρναϊκού.  


 

Μεγάλος κίνδυνος ο βιρτουόζος  Πανόπουλος , που πολλές φορές ανακάτεψε την άμυνα των φιλοξενουμένων με τις περίτεχνες ενέργειες του. 


 

Οι Μενιδιάτες με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν μεγάλο πάθος, με παίκτες πολύ καλούς. Η βαθμολογική τους θέση δεν δικαιολογεί τον Αχαρναϊκό, που δείχνει ότι στην συνέχεια θα ανακάμψει και θα πρωταγωνιστήσει.


 

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Βίντεο από το παιχνίδι και δηλώσεις

(Λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν υπάρχει το γκολ της αναμέτρησης) 





 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου