Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Αγωνία για το νέο Δ.Σ. του Παναρκαδικού!

Έληξε η θητεία του Δ.Σ. του Παναρκαδικού Α.Ο.  και καλείται τώρα βάσει καταστατικού να γίνει γενική συνέλευση για να αναλάβει το νέο , που θα οδηγήσει την ομάδα της Τρίπολης σε νέες διακρίσεις!

Η επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, με την συμβολή των φίλων της ομάδας και την ικανότητα των ανθρώπων της διοίκησης, πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Δύσκολο μεν λόγω της σημερινής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, αλλά καθόλου ακατόρθωτο.

Αυτό δείχνει η δύσκολη οικονομική πορεία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, αλλά η αγάπη ανθρώπων του ποδοσφαίρου κατάφερε να την ξεπεράσει.

Ένας πρωτοπόρος της μεγάλης αυτής επιτυχημένης προσπάθειας, είναι ο απερχόμενος και υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. , γενικός αρχηγός Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, που έκανε δηλώσεις στον Φώτη Αλεξόπουλο στο contraepithesi.gr.

Ο τέως γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού δήλωσε τα εξής:

 «Έξι ολόκληρα χρόνια συμπλήρωσα χθες στη Διοίκηση του ιστορικού Παναρκαδικού. Δεν ξέρω ποια θα είναι η τύχη της ομάδας στο άμεσο μέλλον και αν εγώ μπορώ με την παρουσία μου να βοηθήσω άλλο. Νιώθω όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια για να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα της Τρίπολης.

Ανεξάρτητα από πρόσωπα, καταστάσεις και πικρίες εγώ ΔΕΝ θα είμαι από αυτούς που θα απαξιώσουν πρόσωπα αλλά και τις προσπάθειες που κάναμε όλοι μαζί. Στην εξάχρονη θητεία μου στο Δ.Σ συνεργάστηκα με δύο Προέδρους: το Νώντα Ψυχογιό και το Βασίλη Κωστόπουλο, δύο πρόσωπα που πραγματικά προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω και την καταλυτική παρουσία του Αντιπροέδρου Θοδωρή Κουτσανδρέα όταν πριν από 3 χρόνια ο Ψυχογιός παραιτήθηκε στη μέση της χρονιάς από την προεδρία του Παναρκαδικού και ο Κουτσανδρέας ανέλαβε τα ηνία της ομάδας οδηγώντας τη με ασφάλεια και κυρίως με αξιοπρέπεια στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ. Φεύγουμε όλοι με ψηλά το κεφάλι αφήνοντας ψηλά την ομάδα της πόλης και της καρδιάς μας. Εύχομαι η διάδοχη κατάσταση που θα προκύψει το επόμενο διάστημα να φέρει καλύτερες μέρες στον ιστορικό μας Παναρκαδικό.».

Σ.Σ. : Έγινε η πρώτη γενική συνέλευση και δεν είχε απαρτία και αναμένεται η νέα ημερομηνία.


 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου