Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Η απάντηση του Μαρινάκη !


Καλή χρονιά ! 

Γενάρης μήνας , ο μήνας των αποδεσμεύσεων και μεταγραφών. Το ενδιαφέρον στρέφεται πάντα στο πρωτάθλημα της Super League-Σουρωτή , αφού  αγωνίζονται εκεί οι καλύτεροι σύλλογοι.



Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πλέον ενδιαφέρον και ξεχωρίζει κατά πολύ από τα προηγούμενα. Και αυτό γιατί ο μόνιμος τα τελευταία χρόνια πρωταθλητής Ολυμπιακός, φέτος έχει ομάδες που είναι πολύ ανταγωνιστικές και τον κοντράρουν.

Αυτό να θεωρήσουμε ότι είναι το πλέον θετικό σημείο, γιατί με την αναταγωνιστικότητα θα έλθει και η βελτίωση των ομάδων και κατ΄ επέκταση του ποδοσφαίρου.

Με πολύ δυσκολία ο Ολυμπιακός διατήρησε τον τίτλο του πρωτααθλητή του χειμώνα. Οι κακές επιλογές που φάνηκαν αρχικά, διορθώθηκαν στην συνέχεια και έφεραν την ομάδα του Πειραιά στην πρώτη θέση.

Οι διορθωτικές κινήσεις του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται με ηχηρές μεταγραφές. Μιραλάς  και πάλι στο λιμάνι, μετά από 5,5 χρόνια απουσίας και παρουσίας του στην Έβερτον. Κίνηση πολύ καλή του προέδρου του Ολυμπιακού, που έχει κλήσει ακόμα και τον Ιγκόρ του Αστέρα Τρίπολης. Ο τελευταίος μετά την αποχώρηση του Φιγκέϊρας από το λιμάνι, αναμένεται να μετακομίσει στον Πειραιά σύντομα. Κινήσεις που δείχνουν , ότι ο Μαρινάκης θέλει το πρωτάθλημα και πάλι στον Πειραιά.

Η ΑΕΚ δεν μένει με σταυρωμένα χέρια, όπως και ο ΠΑΟΚ , που καλοβλέπουν το πρωτάθλημα. Και οι δύο είναι πολύ αξιόλογες ομάδες και έχουν κάνει άλματα προόδου από τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικά ο δικέφαλος του Νότου , είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο.

Από τις άλλες ομάδες ο Ατρόμητος Αθηνών κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα μαζί με τον Πανιώνιο και ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης, που κάνει ένα ξέφρενο ντεμαραζ μετά από ένα κακό ξεκίνημα.

Απογοήτευση η πορεία του Παναθηναϊκού, που θα ξεπουληθεί για να μπορέσει να κρατήσει τα οικονομικά του σε καλή κατάσταση.

Μάχη γίνεται για τις ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου