Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Θεοδωράκης-Μπενέκος στην Ατλαντίς Ανθούσας !



Ξεκίνησε την προετοιμασία της η περσινή κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίς Ανθούσας , έχοντας πλέον προπονητή τον έμπειρο Γιώργο Τσούνη. 
 

Ο Τσούνης έχει κοουτσάρει και στο παρελθόν την ομάδα της Ατλαντίς ανεβάζοντας την ομάδα δύο κατηγορίες. Πέρυσι Ο 44χρονος κόουτς ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών , έχοντας άλλη μια επιτυχία «βγάζοντας» νέους παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Στα θετικά της ομάδας της Ανθούσας είναι η επιστροφή του σέντερ μπακ Φάνη Μπενέκου  γέννημα-θρέμμα του συλλόγου,  που πέρυσι αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Θράκης  είχε πολύ καλή απόδοση και ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος μετά από ψηφοφορία. 



Έτσι η αποχώρηση έμπειρων αμυντικών παικτών στον Παλληνιακό , δεν αναμένεται δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα.



Παράλληλα και η επιθετική γραμμή της ομάδας θα είναι δυνατή, με την παραμονή του 19χρονου επιθετικού Μάνου Θεοδωράκη, που χάλασε η επιστροφή του στον Παναρκαδικό, αφού η οικονομική συμφωνία δεν ήταν ικανοποιητική καθώς και οι αγωνιστικές συνθήκες.

 Ο Θεοδωράκης είχε συμβόλαιο ενός χρόνου με την Ατλαντίς και παρόλο τις προτάσεις που δέχθηκε από ομάδες της Αττικής και Γ΄ Εθνικής στην περιφέρεια, προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Ανθούσας.

 Ο νεαρός φορ στα παιχνίδια που είχε συμμετοχή πέρυσι , βρήκε δίχτυα 4 φορές έχοντας πολύ καλή απόδοση. Κάτι που έκανε στο παρελθόν στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, Παναρκαδικό , Παγγορτυνιακό , Ελπιδα Τρίπολης και Μικτές ομάδες της Αρκαδίας. 

Η κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ με πολλούς νέους παίκτες , αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω και να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου