Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κάθε αρχή και δύσκολη !



Πρεμιέρα με ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χάθηκαν οι βαθμοί ή ο βαθμός για την ομάδα της Αρκαδίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει καταστροφή!

Πάντα κρύβει εκπλήξεις η πρώτη αγωνιστική και έρχονται αποτελέσματα  που πιθανόν να αιφνιδιάζουν. Παγκόσμιο φαινόμενο !

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του Βεργέτη. Στο πρώτο μέρος ανησύχησε τους φιλάθλους , που έφτασαν σε  σημείο ορισμένοι να την αποδοκιμάζουν !

Στο δεύτερο μέρος τα χειροκροτήματα και η αισιοδοξία επανήλθαν στην εξέδρα. Πολύ πάθος, πείσμα και καλή απόδοση των γηπεδούχων έπνιξαν τους φιλοξενούμενους, που προσπαθούσαν να αμυνθούν απεγνωσμένα. 

Βέβαια η αναγκαστική αλλαγή του Σελίν και η είσοδος του Μάσα στην θέση  του Στανισάβλιεβιτς, βοήθησαν πολύ την άμυνα και την επίθεση. Η απόδοση του Ιγκλέσιας που τον βλέπαμε μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ, βελτιώθηκε πάρα πολύ και βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. 

Στο τέλος η αλλαγή του Ιγκόρ με τον Δουβίκα και η αλλαγή σε 3-5-2 του συστήματος, ήταν ότι καλύτερο που  μπορούσε να κάνει ο Βεργέτης. Δυο φορ με τον Μανιά και τον Δουβίκα και ενισχυμένο το κέντρο, με τους Τριανταφυλλόπουλο και Γιαννούλη , να βγαίνουν από τα άκρα και να δημιουργούν ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κρατάμε την πολύ καλή απόδοση του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο και τις σωστές κινήσεις του Βεργέτη από τον πάγκο και ατενίζουμε την συνέχεια με αισιοδοξία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου