Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Τα μάτια σας 14 !



Αυτό που εντυπωσίασε από το φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με τον Ατρόμητο, δεν είναι το μεγάλο σκορ.  Αυτό που έκανε αίσθηση είναι τα δύο γκολ που πέτυχε ο νεαρός Τάσος Δουβίκας και η πολύ καλή απόδοση που είχε.

Όταν  χτύπησε ο Γκοντό και ο νεαρός φορ (γεννηθείς 2 Αυγούστου 1999) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με περίσσιο θάρρος αντιμετώπισε τους κατά πολύ μεγαλύτερους και έμπειρους αντιπάλους του και έδωσε την εντύπωση πως αγωνίζεται αρκετό καιρό στην S.L

Πέτυχε  τα γκολ , έχασε ένα , έτρεξε, πίεσε , κέρδισε φάουλ και  προσπάθησε να δώσει ασσίστ  πάσες στους συμπαίκτες του. 

Μετά την λήξη του αγώνα, οι εντυπώσεις που άφησε ήταν πολύ καλές και το παιχνίδι αυτό ήταν η αρχή  για καλύτερη  συνέχεια. 

Μόνο που θα πρέπει να μην ξεχαστεί ο Τάσος Δουβίκας στον πάγκο ή να βρίσκεται εκτός αποστολής. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση της παρουσίας του στην ομάδα και να συνεχίσει να παίρνει τον χρόνο συμμετοχής  που χρειάζεται,  για να έχει την ανάλογη εξέλιξη.

Αυτό που ακούγεται συνέχεια για οποιοδήποτε νεαρό ποδοσφαιριστή :  «πρέπει να πάει δανικός και να πάρει παιχνίδια, χρόνο συμμετοχής, αποδεικνύεται  μύθος» ! Ο καλός παίκτης, μπαίνει και παίζει ! 

 Είναι κανόνας, ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή ! 

Άλλο ποδόσφαιρο παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και βλέπουμε να αγωνίζονται στην ενδεκάδα ακόμα και 17αρηδες; 

Και τώρα θέλει προσοχή, να μην χαθεί άλλος ένας καλός παίκτης !  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου