Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κ20 : Προβληματίζει...





Άλλη μια αγωνιστική χωρίς να γευτεί την νίκη η ομάδα Κ20 του Αστέρα Τρίπολης. Δεν τα κατάφερε να  πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και  κατόρθωσε να «γυρίσει» το 0-3 και το 2-4 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας

Με παίκτες στον πάγκο που  σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν βασικοί , όταν πέρασαν στο παιχνίδι κατάφεραν να κερδίσουν κατά κράτος τους αντιπάλους τους και να σκοράρουν σε διάστημα 18 λεπτών τέσσερις φορές!


Παράλληλα η λάθος θέση του διεθνή με τα χρώματα της Εθνικής Παίδων , περσινού πρώτου σκόρερ  Νικόλα Καραμήτου στην ομάδα Κ17 με 21 γκολ και δεύτερου στο πρωτάθλημα της Super League,  δυσκόλεψε πολύ την επίθεση της ομάδας. 

Από ακραίο επιθετικό τον είδαμε να παίζει στην θέση του φορ. Εκεί σε δύο παιχνίδια δεν απέδωσε τα αναμενόμενα . Αυτό είναι άσχημο για την ψυχολογία του χαρισματικού σκόρερ που αποδίδει πολύ καλύτερα στα άκρα της επίθεσης. 


Έκπληξη θεωρείται και η απουσία του κεντρικού μπακ Ι. Παπαγεωργίου εκτός δεκαοκτάδας, που μέχρι τώρα ήταν στην βασική ενδεκάδα.  Χάλασε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και η ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ!


Ρεπορτάζ :  Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου