Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αστέρας- Παναρκαδικός : Μια συνεργασία με διπλό συμφέρον



Και όμως είναι πραγματικότητα! Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το αυτονόητο, έκανε αυτό που έπρεπε να είχε πραγματοποιήσει  αρκετά χρόνια νωρίτερα. 

Είναι κοντά στον Παναρκαδικό και ξεκινάει  να βοηθάει  πλέον  την  συμπολίτισσα της ομάδα  της  Τρίπολης, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.   

Υπάρχει δήλωση του προέδρου της ομάδας  κ. Νώντα Ψυχογιού: ΕΔΩ

Παρακολουθώντας εδώ και χρόνια την λειτουργία των ομάδων της ακαδημίας του Αστέρα, διαπίστωσα ότι την φανέλα με το αστέρι το φόρεσαν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες, που έδειξαν  καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία.

 Η βαριά  φανέλα της πρώτης ομάδας και οι απαιτήσεις που έχει, δεν  τους άφησε να δείξουν την εξέλιξη τους και μόλις ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και δεν μπορούσαν πλέον να συνεχίσουν στην ομάδα της Τρίπολης, τότε αναγκαστικά χώρισαν οι δρόμοι τους,  ζητώντας άλλο σύλλογο για να συνεχίσουν  την καριέρα τους.

Τώρα πλέον με την επαγγελματική και σωστή κίνηση των επενδυτών του Αστέρα κ. κ. Καημενάκη ,Μπάκου και του προέδρου κ. Γ. Μποροβήλου , οι ποδοσφαιριστές  της ομάδας Κ20 θα μπορούν να παίξουν στον Παναρκαδικό και να αποδείξουν με το χρόνο συμμετοχής που θα πάρουν και την εμπειρία που θα αποκτήσουν, ότι είναι ικανοί να βρεθούν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. 

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι οι παίκτες της ακαδημίας είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου, έχει γίνει επένδυση πάνω σε αυτούς  και θα  πρέπει να έχουν την ανάλογη πορεία ,  ώστε να ωφεληθούν οι ίδιοι και η  Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης.

Παράλληλα το ιστορικό σωματείο του Παναρκαδικού με την ενίσχυσητόσο οικονομικά ( που είχε πάντα από τον Αστέρα) αλλά και στο έμψυχο υλικό, θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου