Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Να γίνουμε ο 12ος παίκτης !



Δεν θα μπορούσαν οι «Προπονητές της Εξέδρας» να μην κάνουν την εμφάνιση τους και να σχολιάσουν το αυριανό παιχνίδι του Αστέρα εναντίον του ΠΑΟΚ.
Το χαρακτηρίζουμε παιχνίδι τελικό!  Γιατί η νίκη που προσδοκούμε να πετύχει η ομάδα της πόλης μας, θα της δώσει το εισιτήριο για να αγωνιστεί   απ΄ ευθείας στους  ομίλους του Europa League.

Αναμφισβήτητα η ομάδα του Αστέρα έχει κάνει πολλά παιχνίδια φέτος και η κούραση την έχει επηρεάσει. Αυτό φάνηκε στους αγώνες που έδωσε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.  

Τώρα φτάσαμε στο τέλος της περιόδου. Ένα παιχνίδι , που αν το κερδίσει, πέτυχε  100% η χρονιά. 

Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσουμε  τον Στάϊκο Βεργέτη, τους βοηθούς του και τους παίκτες για την μεγάλη αυτή πορεία που έκαναν. 

Ο τρόπος που θα τους δείξουμε είναι ένας και μοναδικός. Αύριο όλοι να πάμε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και να το γεμίσουμε , δίνοντας την δική μας μάχη από τις εξέδρες. 

Να μην «πέφτει καρφίτσα» στις κερκίδες και  η εικόνα να θυμίζει τον αγώνα του ημιτελικού κυπέλλου, όταν η νίκη της Αρκαδικής ομάδας επί του ΠΑΟΚ με 2-0 την έστειλε στο τελικό. 

Τότε που η οδός Τερτσέτη , δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες φιλάθλους που ήθελαν να πάνε στο γήπεδο.
Και μετά που μπήκαν το γήπεδο πήρε φωτιά! 

Αύριο ο 12ος  παίκτης θα δώσει την δική μου μάχη! Να είναι ο παίκτης , που θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει   τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Vamos ASTERA…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου