Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η εικόνα της κορυφής στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Α.




Και όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα! Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής το τελευταίο λεπτό των αγώνων της 26ης  αγωνιστικής, δεν θα δεν θα είμαστε σίγουροι για τον  πρωταθλητή. Είναι νόμος του ποδοσφαίρου γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας σε βαθμολογικές ανατροπές.


Πρόσφατο παράδειγμα το πρωτάθλημα της Super League , που είδαμε τον ΠΑΟΚ  να προηγείται του Ολυμπιακού με 5 βαθμούς και τώρα είναι πίσω 8 βαθμούς!

Άρα σημαίνει ότι και ο Πανθυρεατικός που προηγείται με 9 βαθμούς της Δόξας έχοντας ένα αγώνας περισσότερο, αφήνει ανοικτή την υπόθεση του πρωταθλητή.

Γιατί θα  πρέπει και η ομάδα του Άστρους, να περάσει από δύο δύσκολες έδρες  , που αν τελικά καταφέρει και φύγει χωρίς απώλεια βαθμών, τότε θα πάει την τελευταία αγωνιστική στην Μεγαλόπολη χωρίς άγχος, αφού θα είναι ήδη πρωταθλήτρια. 

 Ειδάλλως εάν η διαφορά είναι στους τρεις βαθμούς για τον Πανθυρεατικό, τότε με νίκη η ομάδα της Δόξας στέφεται πρωταθλήτρια επειδή είχε νικήσει εκτός έδρας τον Πανθυρεατικό.

Αυτά θα ισχύσουν με την προϋπόθεση, ότι η ομάδα της Μεγαλόπολης  δεν θα χάσει κανένα βαθμό μέχρι την τελευταία αγωνιστική. 

Ίδωμεν…


Η βαθμολογία σε 21 αγώνες :

1.       Πανθυρεατικός              20    52
2.       Δόξα Μεγαλόπολης       19   43

Οι υπόλοιποι αγώνες :
22η  : ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΒΡΑΣΙΕΣΡεπό: ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ
23η  : ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ-ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ , ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
24η  : ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΦΑΛΑΙΣΙΑ,  ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ
25η  : ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ , ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 
26η  : ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου