Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ώρα των φιλάθλων!




Τόσα χρόνια διοίκηση, προπονητές και παίκτες προσπάθησαν να φτιάξουν την ομάδα , να είναι πρωταγωνίστρια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά να κάνει και ικανοποιητική πορεία στην Ευρώπη. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω!

Οι καλές στιγμές δεν έχουν διάρκεια, έρχονται και οι άσχημες που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για κανένα. Αυτό συμβαίνει  και με την ομάδα του Αστέρα.

Δεν γίνεται σε αυτές τις κακές αγωνιστικές εικόνες , αμέσως να παρατήσουμε την μάχη… Δεν γίνεται να ρίχνουμε λευκή πετσέτα και να ξεκινήσουμε την κακοπροαίρετη κριτική, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Εδώ θα δείξουμε το πόσο στηρίζουμε την ομάδα του Αστέρα. Τώρα θα φανεί η αγάπη μας και η απόδειξη ότι αναγνωρίζουμε την καταπληκτική πορεία που μας έχει προσφέρει ο σύλλογος. Δεν αντιδρούμε αρνητικά και δεν σχολιάζουμε κανένα, με στόχο την δημιουργία κακού κλίματος στον σύλλογο.

Έφτασε η ώρα του φίλαθλου, ήλθε η στιγμή να παίξει μπάλα και η εξέδρα! Η υποχρέωση όλων μας , είναι να βρεθούμε με περισσότερο πάθος κοντά στην ομάδα. Να την βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή, να καταλάβει ότι δεν συνεχίζει μόνη της … Εμπρός να κάνουμε αυτό που λέει η ψυχή μας και η καρδιά μας. Όλοι κοντά στον Αστέρα, υποστηρίζουμε διοίκηση, προπονητές και παίκτες…  


VAMOS ASTERARA… Πάμε δυνατά πάλι για τη Ευρώπη! Εκεί που ανήκουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου