Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αστέρας :Και τώρα; Καλή διαχείριση…


Έχασε στο Λονδίνο η ομάδα του Αστέρα , με το βαρύ σκορ 5-1. Το ξέραμε πριν την διεξαγωγή του αγώνα, ότι ήταν πολύ δύσκολο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα  η ομάδα της Τρίπολης. Μεγάλη η διαφορά της δυναμικότητας των ομάδων. Διαφορετικά μπάτζετ και καλύτερο το πρωτάθλημα στο νησί.

Μια ήττα που δεν μπορεί να ξεγράψει την καλή πορεία του Αστέρα στην Ευρώπη. Δεν  ξεχνιούνται οι επιτυχίες στην Πόλη το 1-1 και στην Τρίπολη το 2-0. Μην ξεχνάμε  ότι η ομάδα του Βεργέτη , έκανε φάσεις στο  White Hart Lane  παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχασε με «κατεβασμένα» τα χέρια.  Τι να πει και η Ρόμα που έχασε στην έδρα της με 7-1 από την Μπάγερν;

Το παιχνίδι πέρασε στην ιστορία. Η ζωή συνεχίζεται . Τώρα χρειάζεται μια καλή διαχείριση αυτής της αποτυχίας. Από όλους. Προπονητή, παίκτες , διοίκηση και φιλάθλους. Όλοι από την πλευρά τους, θα κάνουν αυτό που είναι το σωστό .  Υπομονή και  αισιοδοξία οι φίλαθλοι  , όπως και οι παίκτες. Και πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα, στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου