Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης- Αύριο κληρώνει...


Μια προπόνηση ήταν για τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα. Όπως υποσχέθηκε χθες ο προπονητής της ομάδας, σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα και «φυσική κατάσταση».
 Αύριο έχουν διπλή προπόνηση, όπως και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη μετά την πρωινή προπόνηση, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.
Όλοι ήταν παρόντες εκτός από τους τραυματίες που κάνουν ειδικό πρόγραμμα και του Λαδάκη.
Ερωτηματικό υπάρχει για τον Κωστούλα, που ενώ έχει ακουστεί ότι λύσει το συμβόλαιο του, ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα για να επανέλθει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.  Πιθανόν να αλλάξουν τα σχέδια και να μείνει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Θανάσης Κωστούλας με την εμπειρία που έχει, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα, δίνοντας λύσεις στο αμυντικό τομέα.
Τέλος πιθανόν σήμερα το  βράδυ να έλθει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης, που θα καλύψει την θέση του τερματοφύλακα.
Αύριο θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης για τους αγώνες στο Europa League. Μπορείτε να δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Αστέρα εδώ : http://www.arcadia-sports.gr/football/asteras-tripolis/proti-omada/item/30886-mathainei-ton-antipalo-o-asteras.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου