Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αναγέννηση Τρίπολης-Κάψια 3-1


Επιστροφή στις νίκες, με νέο «αφεντικό» στον  πάγκο τον Τάκη Τσιρώνη , η ομάδα της Τρίπολης πήρε νίκη ψυχολογίας και βαθειάς ανάσας με 3-1
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, κα΄τι που δεν το κατάφεραν, χάνοντας ευκαιρίες.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, ισορρόπησε το παιχνίδι και βγαίνοντας με αντεπιθέσεις, προσπάθησαν να σκοράρουν, μάλιστα  χάνοντας καλές ευκαιρίες.

Ήλθε όμως το 36΄ και μπήκε ένα γκολ, που είναι για να περάσει στην ιστορία! Μετά από το σουτ του Καρνέζη, η μπάλα πήγε στον  Ρηγόπουλο που έπιασε απ΄ ευθείας, πριν "σκάσει" κάτω  σουτ στέλνοντας της στην κάτω αριστερή γωνία!!!

Στην συνέχεια και στο 39΄ μπήκε ένα όμορφο γκολ, μετά από συνεργασία και κοντινό πλασέ του Καρατζά.

Το καταπληκτικό φάουλ ( για χαϊ λάϊτς) του Νίκου Σταθόπουλου στο 73΄ κάνει το 2-1 και μετά από τρία λεπτά από αριστερά ο Κούλης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ  κλείνει το σκορ σε 3-1.

Διατητής ο κ. Ν. Αγελάκος με βοηθούς τους κ. κ.  Π. Μαλιφούκα και Δ. Αγγελάκο

Αναγέννηση Τρίπολης (Tάκης Τσιρώνης) : Βαρούχας, Παπαγεωργίου, Μπόγρης, Τσιριμπής, Χριστόπουλος, Παπαγεωργίου, Πολυχρονόπουλος, Ρηγόπουλος, Καρατζάς, Ασκούνης, Κούλης . Έπαιξαν Δελής και Σταυριανίδης

Κάψια ( Ν. Σιακωτός) : Καρνέζης, Τσιριμπής, Σταθόπουλος, Μουστόγιαννης, Αρμόνης, Καλασούντας, Κλαδούρης, Ρουσιώτης, Ι. Καπόγιαννης, Αγκυρανόπουλος, Παζοιούρος.
Έπαιξε και ο Π. Καπόγιαννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου