Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Παναρκαδικός- Αχαϊκή 1-1


Δύο βαθμούς «πέταξε» σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Τρίπολης.
Δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια ομάδα , που σαφώς ήταν κατώτερη σε δυναμικότητα, αλλά «δίψαγε» για την νίκη.
Το παιχνίδι είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες, αλλά δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα. Η εξέλιξη του παιχνιδιού, ήταν ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα μόλις στο 6΄ είχε δοκάρι με τον Νιφόρα, που όμως δεν αστόχησε στο 32΄ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο σκόρερ «νίκησε» στον  αέρα τους αμυντικούς του Παναρκαδικού και με κεφαλιά νίκησε τον πολύ καλό Ψυχογιό.

Η τύχη ήταν με τον Παναρκαδικό, αφού με την λήξη του πρώτου μέρους κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κολιόπουλο με ωραία κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, στον αγωνιστικό χώρο ήταν μόνο η γηπεδούχος ομάδα. Πίεσε την Αχαϊκή και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η είσοδος του Τζανή ,δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Εάν ο χαρισματικός σκόρερ ήταν ποιο απλός στις κινήσεις του, πιθανόν το αποτέλεσμα να ήταν υπέρ της ομάδας του. Στο 82΄  αφού απέφυγε τον αντίπαλό του, με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και στο 92΄ ο Μαντάς από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Από τον Παναρκαδικό «έβγαλε μάτια» ο Βλάχος, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Ψυχογιός, Μπεντεβής, Δήμος (έκανε πολλά χιλιόμετρα), τα αδέλφια Σπ. και Γιάννης Λαγός και ο Κολιόπουλος.  Ο Καδάς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αυτό φάνηκε έντονα στην ανάπτυξη της ομάδας. Πολύ καλός και ο Μπακιρτζίδης, που έπαιξε αλλαγή στην θέση του τραυματισθέντος Μπούτα.

Διαιτητής ο κ.  Ψηλοπαναγιώτης (Μεσσηνίας)
Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας (40’ Μπακιρτζίδης), Γ. Λαγός, Μπεντεβής, Βλάχος, Μέλλος (62’ Τζανής), Δήμος, Κολιόπουλος, Καδάς (76’ Μπακογιαννάκης), Σ. Λαγός
Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Ντάζος (40’ Σαμίκος), Μπουρδουνιώτης, Χρυσανθόπουλος, Νιφόρας, Μητρόπουλος, Γκοτσόπουλος (33’ Νιάρος), Τροχάνης, Μαντάς, Σπανός

Στην εκπομπή στο webtv της ΑΙΧΜΗΣ (www.aixmh.gr) " Οι Προπονητές της Εξέδρας" ,  θα δείτε φάσεις,  γκολ και δηλώσεις από το παιχνίδι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου