Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Με Φορμίκα αριστερό μπακ, εναντίον της Βέροιας



Χωρίς τον Χρήστο Πιπίνη θα υποδεχτεί την Κυριακή ο Αστέρας την Βέροια, αφού ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι.


Κατά τα άλλα, ο Αστέρας είναι έτοιμος για την αναμέτρηση αυτή και έχει ως στόχο τη νίκη, καθώς ο Σάκης Τσιώλης έχει σχεδιάσει τα πλάνα του και η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε και σήμερα έμφαση σε θέματα τακτικής στο γήπεδο, ενώ αύριο και μετά την αυριανή προπόνηση θα ανακοινώσει την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Την Πέμπτη μαθαίνει αντίπαλο

Την Πέμπτη 25/10 θα μάθει ο Αστέρας ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στην Γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αφού για εκείνη την ημέρα ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας Αχαρναϊκός-Λάρισα.

Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια (πιθανότατα 28/11 ή 29/ εκτός και 11 ή 12/12 εντός) τη νικήτρια ομάδα του παραπάνω ζευγαριού.

Η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Βέροια

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 από τις 11.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 2.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 4.00μ.μ.

Η προϊστορία Αστέρα και Βέροιας

Για πέμπτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή Αστέρας και Βέροια και για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια, με την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια να ευνοεί τον Αστέρα, αφού μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει ηττηθεί μία φορά στη Βέροια.

Το παιχνίδι που έγινε στην Βέροια στις 7 Ιανουαρίου 2007, ήταν το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων –στην Β’ Εθνική κατηγορία- και έχει μείνει στην ιστορία, γιατί ο τερματοφύλακας του Αστέρα Γιάννης Συμεωνίδης απέκρουσε δύο πέναλτι διατηρώντας το 0-0, ενώ ήταν και το προπονητικό ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Πάουλο Κάμπος. Προπονητής της Βέροιας ήταν ο Στέφανος Γαιτάνος, που είχε παίκτη σε εκείνο το ματς τον απόντα –στο Κυριακάτικο παιχνίδι- ποδοσφαιριστή του Αστέρα Χρήστο Πιπίνη!

Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στις 20 Μαΐου 2007 στην Τρίπολη με τον Αστέρα να κερδίζει 2-0 την Βέροια χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Ηλίας Ιωάννου στο 16’ και στο 43’. Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και της Βέροιας ο Δημήτρης Καλαιτζίδης.

Το τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στις 16 Δεκεμβρίου 2007 στη Βέροια (678 εισιτήρια), με την ομώνυμη ομάδα να κερδίζει 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δ. Σαμαράς στο 44ο λεπτό. Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και της Βέροιας ο Γιάννης Ματζουράκης.

Το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ Αστέρα και Βέροιας έγινε στις 30 Μαρτίου 2008 στην Τρίπολη (1.007 εισιτήρια), με την «ιστορία να επαναλαμβάνεται» καθώς ο Αστέρας κέρδισε πάλι 2-0 με σκόρερ πάλι έναν παίκτη, που αυτή τη φορά ήταν ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ (6’ 60’). Προπονητής του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και της Βέροιας ο Λεωνίδας Υφαντίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου