Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Καδάς : η επιστροφή

Μετά από απουσία πολλών ετών από τους αγωνιστικούς χώρους , ο Γιάννης Καδάς έκανε την εμφάνισή του στα γήπεδα πέρυσι στην ομάδα της Τεγέας, αλλά δεν είχε συμμετοχές σε παιχνίδια.
Φέτος σε ηλικία 27 ετών ,  αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελπίδας Τρίπολης και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι εναντίον του Κάψια σημείωσε και 2 γκολ.

Μας δήλωσε :

« Φέτος ξαναπαίζω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που έχει οργάνωση και προσδοκίες για κάτι καλύτερο. Είμαι χαρούμενος που είμαι με τον Θοδωρή Μαρκόπουλο, που κοντά του μάθαμε το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου με κράτησε μακριά από τα γήπεδα 6 χρόνια. Ξεκινήσαμε καλά και πήραμε την πρώτη νίκη εκτός έδρας. Τώρα καλούμαστε το Σαββάτο να παίξουμε με μια ομάδα, που διεκδικεί  την άνοδο. Τον Άρη Τρίπολης. Πιστεύω ότι με καλή απόδοση, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαι αισιόδοξος πολύ, γιατί το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οικογενειακό και οι παίκτες έχουν  ποδοσφαιρική  ποιότητα. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να προσφέρουμε θέαμα και ότι καλό έλθει, είναι καλοδεχούμενο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου