Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας (φωτο και βίντεο)

Παναρκαδικός-Αστέρας  Τρ.  1-6
Αστέρας Τρίπολης

Παναρκαδικός
 Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είχε ένα γκολ, το δεύτερο ημίχρονο επιφύλαξε πολλά γκολ για όσους ήταν παρόντες στο γήπεδο του Παναρκαδικού.  

Οι μικροί του Γιάννη Ρούμπη  μετά από  πρώτο μέρος  που έδειξαν νευρικοί, στην επανάληψη αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας γρήγορα γκολ παίρνοντας διαφορά ασφάλειας.  

Οι παίκτες του Γιάννη Κυριακόπουλου, δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να σημειώσουν ένα γκολ, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
Τα γκολ σημείωσαν από τον Αστέρα  Τρίπολης οι Νάτσης 2 και από ένα οι Καραμήτος, Φατούρος, Τσέκος και Δ. Παπαγεωργίου. Από τους γηπεδούχους ο  Γιαννόπουλος
Διαιτητής ο κ. Νίκα με βοηθούς τους  νεαρούς  κ. κ.  Τσούκα  και Τσαντήλα, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον τους στο χώρο της «σφυρίκτρας».
 

Παναρκαδικός (Γιάννης Κυριακόπουλος) : Δούρος, Μπισμπίκος, Μαντίκος, Κυριακόπουλος, Κρεμπένιος, Γιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Αλέμης, Μπουζέτος, Προύντζος, Κωνσταντόπουλος.
Αναπληρωματικοί : Ν. Αργυρόπουλος, Π. Αργυρόπουλος, Κατσογιάννης, Καραπάνος

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Ρούμπης) : Καρτσακλείδης, Ρούμπος, Παπαγγέλης, Γκίτζιας, Σταυρόπουλος, Φατούρος, Καραμήτος, Νάτσης, Δ. Παπαγεωργίου, Τσιώλης, Τσέκος
Αναπληρωματικοί οι : Μπαλάσης, Κοντογιαννόπουλος, Ρούτσης, Ι. Παπαγεωργίου, Θεοδωράκης, Τζαβάρας, Αθανασιάδης

Τα γκολ του αγώνα :
 
 

1 σχόλιο: