Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παγγορτυνιακός-Απόλλων Τυρού 1-2



Στο καναβάτσο η ομάδα της Γορτυνίας μετά την νέα απώλεια βαθμών στην έδρα της. Έχασε  δίκαια από την ομάδα του Τυρού με σκορ 2-1.
Στο παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα δεν μπόρεσε να επιβάλλει την «προσωπικότητά» της και να «ενοχλήσει» την εστία του  Μένη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία της  μπάλας σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσαν να «βρεθούν» στο γήπεδο.

Το πρώτο μέρος ο αέρας ήταν για τους γηπεδούχους, αλλά αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκαν, για να «φέρουν» την μπάλα στην περιοχή του Απόλλωνα. Δεν έφθανε μόνο η μεγάλη προσπάθεια του Ζάβου να «νοικοκυρέψει» την ομάδα και να οργανώσει τις επιθέσεις.
Στην επανάληψη ο αέρας ήταν υπέρ του Απόλλωνα, που οι παίκτες  του μπόρεσαν να  βγουν στην επίθεση και να κάνουν την ζημιά στους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί ότι ο Σοφοκλής Ρουμελιώτης, τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και αυτό ήταν  στα μείον για την ομάδα του Στράτου Γεννιτσαριώτη.
Έτσι  κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ με τον Ντάνι στο 58΄ και 71΄και να προηγηθούν με 0-2. Ο Ζαχαρόπουλος μείωσε με κεφαλιά στο 76’ , αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε ο Παγγορτυνιακός να φέρει το παιχνίδι στα «ίσα».

Διαιτητής ο κ. Άρης Διαμαντόπουλος  , που ήταν άψογος. Ήταν πάντα  μέσα στις φάσεις και δεν επηρεάστηκε από τις μουρμούρες των πάγκων.  Πολλοί καλοί και οι βοηθοί του κ. κ.  Κων/να  Διαμαντοπούλου και Σαρ. Κούβελας.

Παγγορτυνιακός (Στράτος Γεννιτσαριώτης): Ντεβέρος, Γιαννούλης ( Ντάλιο), Γούγαρης, Καλοπίσης-Λόντος, Παναγούλιας, Καψής, Ζαχαρόπουλος, Ρουμελιώτης (6‘ Χασκούρτι λ.τ.), Τσιόγκας ( 62΄ Τόκος), Ζάβος, Ντελίου.






Απόλλων Τυρού (Τάσος Μένης-Δημ. Λαλουδάκης) : Κ. Μένης, Ν. Μένης, Χρόνης, Α. Μαστοράκης, Ψαρολόγος ( 85΄ Καμβύσης), Κόκκινος, Ι. Μαστοράκης, Παρασκευάς, Ντάνι    ( 88‘  Μανούσο), Ανεζύρης ( 68‘ Φωτεινός), Κορολόγο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου