Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

(U-20) Αστέρας – Πλατανιάς 4-1 (φωτο και βίντεο με τα γκολ)



Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι νέοι του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο την ομάδα του Πλατανιά.
Καλό το ξεκίνημα του Κώστα Μπεντεβή στον πάγκο των νέων, αφού συνοδεύτηκε με την ευρεία νίκη 4-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν νωρίς να προηγηθούν με 2-0. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, έκαναν «συντήρηση» και δόθηκε η ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν τον αγώνα και να μπορέσουν να μειώσουν στο 40΄ σε 2-.1

 Τα παιδιά του Μπεντεβή είχαν χάσει δύο καλές ευκαιρίες προηγουμένως να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, αλλά είχαν χαλαρώσει από το σκορ.

Η επανάληψη βρήκε τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται τις εντυπώσεις. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε και να σημειώσει ακόμα δύο γκολ και φύγουν νικητές με διαφορά τριών γκολ.

Τα γκολ σημείωσαν οι Κατσαρός (2) και από ένα οι Τσόφλιος και Λυμπέρης με απ΄ ευθείας φάουλ. Για τους Κρητικούς σκόραρε ο Ι. Μαραγκουδάκης.
Αστέρας Τρίπολης:
Λαδάς, Σβίγγος, Λυμπέρης, Γκίτζιας, Παπαδημητρίου, Βαλκάνος, Καρυδόπουλος, Σπ. Νικολίτσας (77' Αρώνης) , Τσόφλιος (83' Γ. Νικολίτσας) , Τογρού (56' Γκαϊδατζής) ,Κατσαρός
Προπονητής: κ. Κώστας Μπεντεβής

Α.Ο. Πλατανιάς Χανίων:
Κοκκάλας, Μπουρμπάκης, Γαλανίδης, Πατριχάχης, Κων/νος Μαραγκουδάκης , Ιάκωβος Μαραγκουδάκης (60' Λίκα), Κονονένκο, Γιανουμάκης , Ντούπη , Ροκάκης (79' Τσίτας) , Τσικουδάκης (60' Pata)
Προπονητής: κ. Νικόλαος Πασβάντης

Τα γκολ του Αστέρα σε βίντεο:

http://youtu.be/cSgoj7uejTM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου