Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Που είναι ο κόσμος , ΟΕΟ;


Ξεκινώ με ένα απόσπασμα του Σάκη Τσιώλη, που έδωσε στον Βασίλη Κούβαλη στην Ε.ΡΑ. Τρίπολης.

«Οι εκδηλώσεις στην πόλη, πραγματικά με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο. Όμως θα προτιμούσα και θα ήθελα, τώρα που είναι ξεκίνημα, να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει ένα πολιτιστικό γεγονός στην Αρκαδία, ο Αστέρας Τρίπολης. Πρέπει να το στηρίξουμε ανεξαρτήτως από κάποια πράγματα που μας έχουν στενοχωρήσει στο παρελθόν, κάποιες διαφορές, ο Αστέρας είναι ένας και πρέπει να βλέπουμε πάνω από όλα την ομάδα πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις. Να αλλάξουμε νοοτροπία και να έρθουμε κοντά στην ομάδα που εκπροσωπεί πανάξια την Αρκαδία. Και βέβαια μέσα από αυτή την διαδικασία γίνεται μια τεράστια προσπάθεια. Από όλους, ανεξαρτήτως αν γίνονται κάποια λάθη. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και από τους ιδιοκτήτες, και από τους διοικούντες την ποδοσφαιρική ομάδα και ακόμα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο της ΠΑΕ, όλοι δουλεύουν ακατάπαυστα. Νομίζω ότι αξίζει ο κόσμος να στηρίξει αυτή την τεράστια προσπάθεια.»



Αυτό πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Και έρχεται το φιλικό χθες και κοίταζα τις εξέδρες, που ήταν άδειες!!!  Το σημαντικότερο δεν υπήρχε εισιτήριο, που θα έλεγε κάποιος «φίλαθλος».
Εντύπωση πολύ μεγάλη έκαναν οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας, που ενώ ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα, είχαν ξεσηκώσει το γήπεδο από τα τραγούδια και τις εκδηλώσεις τους. Αν περνούσε κάποιος  απέξω, θα νόμιζε ότι ήταν επίσημο παιχνίδι!



Κρίμα, πολύ κρίμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν παίκτης και  η εξέδρα μου να είναι τόσο κρύα. Τι να το κάνω να με αγαπάνε εκτός γηπέδου και να μην έρχονται όταν τους έχω ανάγκη; Και πόσο μάλιστα φέτος, που η ομάδα έπαιξε και Ευρώπη ( που αν το έλεγες πριν 10 χρόνια, θα σε κυνηγούσαν με τις ντομάτες) , έχει καλό σύνολο και 2 στα 2 νίκες στο πρωτάθλημα!

Που είναι οι φίλαθλοι; Όλο φρου-φρου  και αρώματα είναι κρίσεις και επικρίσεις. Όλοι  οι «ειδικοί» να σχολιάσουν και  « να την πούνε»…

Χρόνια φωνάζω μέσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο  και τα «χώνω». Έρχονται και ορισμένα άτομα της εξέδρας, για να σχολιάσουν και να πουν την γνώμη τους. Βέβαια τα μηνύματα «βροχή» έρχονται και από μέρη εκτός Ελλάδας.

Το δια ταύτα: Θα δούμε κάποια στιγμή , το «Γουέμπλεϊ»  να γίνει πραγματική έδρα;  Ας  αναλογιστούμε όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε.

Κλείνοντας θα τονίσω κάτι. Ήμουν δίπλα στους επενδυτές της ομάδας που παρακολουθούσαν τον αγώνα. «Πήρα» κάποια στιγμή την «θέση» τους. 

Αυτό που σκέφτηκα  πρώτα από όλα ήταν το εξής:  Αξίζει να βάζω τα λεφτά μου σε άδειες εξέδρες; 
Κινηθείτε γρήγορα πριν είναι  αργά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου