Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δηλώσεις των προπονητών


Τσιώλης; Αποκτά αυτοπεποίθηση η ομάδα

Στην συνέντευξη τύπου , ο Καρδιτσιώτης προπονητής εμφανώς χαρούμενος δήλωσε:
Είμαι ευχαριστημένος από την νίκη που κατακτήσαμε σήμερα και είμαστε πλέον στην κορυφή. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση με τέτοιες νίκες. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς. Είχε ε ταχύτητα και νευρικότητα. Μετά το πρώτο γκολ βρήκαμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του.
Η  Europa  μας βοήθησε να είμαστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα από τους αντιπάλους μας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Κάναμε κάποιες μεταγραφές, αλλά θα πρέπει να γίνει  μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει μια ομάδα και να γίνει καλύτερη όταν έρχονται καινούριοι παίκτες. Πιστεύω πως μες την ομάδα που έχουμε και τις προσθήκες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.
Ο Μανουέλ είναι γνωστός και είναι από τους βασικούς μοχλούς της ομάδας μας. Η καλή απόδοση δεν είναι έκπληξη για μας. Το θέμα είναι να συνεχίσει να είναι δυνατός για να λειτουργήσει και η ομάδα μαζί με τον Περόνε».

Άκης Μάντζιος : Καλή ομάδα ο Αστέρας
 

Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, τον Αστέρα. Και τις δύο αγωνιστικές παίξαμε με 2 καλές ομάδες, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα. Μέχρι να λυθούν τα πόδια μας θα χρειαστεί χρόνος. Έχουμε  αδυναμίες , δουλεύουμε πολύ σκληρά, φάνηκε η διαφορά Η ομάδα θέλει  υπομονή, δουλειά, ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες, προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε. Μέχρι το 60' δεν είχαμε παράπονο από τα παιδιά», ήταν αρχικά τα λόγια του..Πρέπει να δουλέψουμε και στο θέμα ψυχολογία γιατί κάποια παιδιά παράτησαν το παιχνίδι. Καλή τύχη στον Αστέρα. Από τα παιδιά που μείνανε δύο ήταν βασικοί, άρα υστερούμε και εκεί, στη συνοχή. Έχουμε τον  Γολγοθά μπροστά μας , είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε.  Ξέρουμε να  παλεύουμε και αυτό θα κάνουμε ξανά».

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου