Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Άμιλλα Τρίπολης- Αγία Παρασκευή 57-69. Αποκλεισμός από το κύπελλο.





Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν η Άμιλλα, που θέλουμε να βλέπουμε στο παρκέ και στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν προσπάθησε να κάνει την ανατροπή.


Το δεύτερο και το τρίτο καλύτερα να τα ξεχάσουμε. Όπως θα πρέπει να φύγει και από μυαλό μας η απόδοση της Καλομιτσίνη.

Η Έλλη «πέρασε» ένα άσχημο μεσημέρι και ήταν μακριά από την αθλήτρια που κερδίζει τον θαυμασμό από τους θεατές.

Γενικά τα λάθη που έκαναν οι παίκτριες της Άμιλλας, στοίχισαν τον αποκλεισμό.

Μπαίνοντας στον αγωνιστικά χώρο με την απόδοση που είχαν όλοι πίστεψαν ότι θα έκανε  μια καλή προπόνηση. Στην συνέχεια όμως οι αθλήτριες της «Σάντας», μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα λάθη της γηπεδούχου ομάδας και να πάρουν προβάδισμα μέχρι και 20 πόντους!

Η αξία των κοριτσιών της Άμιλλας κατάφερε να «μαζέψει» το σκορ και τρία λεπτά πριν την λήξη να πάει την διαφορά στους -7.

Εκεί όμως ένα τραυματισμός της αθλήτριας Γιουκάκης της  «Σάντας», πάγωσε τον ρυθμό των γηπεδούχων και έτσι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την φιλοξενούμενη ομάδα.

Στην συνέχεια  όπως   προαναφέραμε, η Καλομιτσίνη έχασε δύο συνεχόμενα τρίποντα και χάθηκε το παιχνίδι.

Άμιλλα: Γκριτζά, Ανδριανοπούλου, Τσουκαλά Α., Χρονοπούλου, Αλατσά, Μπενέκη 6, Καλομιτσίνη 6, Τζανή, Κουρόγιωργα, Μάλαμα 15, Κοσκινά, Τσουκαλά Χ. 29 (2)

 Αγ. Παρασκευή: Παπαδούρη 3 (1), Τσιχριτζή 6, Λιμνιάτη 6, Μαγιντόμπε, Παπαντώνη, Φωτοπούλου, Ηλιάκη 4, Κοτσιάφτη 14, Γιουκάκη 20 (4), Μουσάδη, Μερισιώτη 16


Απόηχος του αγώνα:

Δεν ήταν η Άμιλλα  που είδαμε. Στην καλή μέρα η ομάδα, δεν πρέπει να έχει αντίπαλο. Η ποιότητα των  αθλητριών της είναι σπουδαία. Έχει "ονόματα" που κάνουν την διαφορά.

Πιστεύουμε ότι θα κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου