Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο Ντε Μπλάσις στον Αστέρα


Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Πάμπλο ντε Μπλάσις, που αποτελεί από σήμερα το νέο μέλος της ομάδας και θα φοράει το Νο32.


Ο Πάμπλο ντε Μπλάσις γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1988 στην Λα Πλάτα, έχει ύψος 1.65 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Γυμνάσια Λα Πλάτα, στην Φέρο Καρίλ (34 αγώνες σε 1,5 χρόνο 2009-2011), ενώ πέρσι επέστρεψε για ένα χρόνο στη Γυμνάσια Λα Πλάτα, όπου σε 27 αγώνες σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντε Μπλάσις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα έχουν ως εξής: «Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Έχουν περάσει πολλοί Αργεντινοί ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα και γνωρίζω πώς είναι ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο. Θεωρώ πώς είναι μία καλή ευκαιρία για μένα. Εύχομαι να την εκμεταλλευτώ και θέλω να ξέρουν όλοι ότι έρχομαι με μεγάλη διάθεση.

Θα τα δώσω όλα για τον Αστέρα, ατομικά στην αρχή και στη συνέχεια θέλω να γίνω μέρος του συνόλου και με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου