Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Φιλική (;) ήττα του Αστέρα στο Περιστέρι


Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης στην Αθήνα από τον Ατρόμητο με 1-0.
Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δει πολλούς παίκτες της ομάδας του να αγωνίζονται.
Σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα,  αφού είδε παίκτες να εντυπωσιάζουν και άλλους όχι.

Δεν θα σταθούμε στην ήττα, αφού τα φιλικά παιχνίδια είναι για να πειραματίζεται ο προπονητής και οι παίκτες να δείξουν αν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Θα σταθούμε στο ολέθριο λάθος του στυλοβάτη(;) της άμυνας Σανκαρέ, από όπου και ήλθε το γκολ. Λάθος που επιτρέπεται να γίνεται από παίκτη  που αγοράστηκε για να κλείσει τις «τρύπες» της άμυνας και να εμπνέει σιγουριά. Τι να το κάνει ο προπονητής να έχει τον κεντρικό αμυντικό με πολύ καλή απόδοση και να κάνει ένα λάθος που θα του στοιχίσει  το αποτέλεσμα του αγώνα;

Λίγος ο Καστέλς, το ίδιο και ο Άλβαρο.  

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε οι πιτσιρικάδες  Ντινιωτάκης, Αναστασόπουλος. Με μεγάλο θράσος και τσαμπουκά, έδειξαν υπολογίσιμοι στον Σάκη Τσιώλη που τον δικαιώνουν για την επιλογή του, μαζί με τον Γιώργο Χερίδη. 

Ο υπό δοκιμήν Βραζιλιάνος Γκάμπριελ έδειξε καλά στοιχεία. Πολύ κινητικός, με σωστές θέσεις και πολύ καλή κίνηση. Να σημειώσουμε ότι δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, παρόλα αυτά έκανα αισθητή την παρουσία του. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αν ο βοηθός δεν του καταλόγιζες ανύπαρκτο φάουλ στον Λαζαρίδη.
Οι υπόλοιποι παίκτες «έπαιξαν» το φιλικό παιχνίδι. 

Το γκολ το πέτυχε στο 63΄ο Δημούτσος από κοντά. Ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια με τον Ιγκλέσιας και χαμένες ευκαιρίες.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Εγκον, Χουανίτο, Φραγκουλάκης, Μπακασέτας, Ντινιωτάκης.
Έπαιξαν και οι Τσαμπούρης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλάρεζ, Άλβαρο, Καστέλς, Γκάμπριελ, Ναβάρο, Αναστασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου