Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Έφυγε αήττητος!


Δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης να περάσει στον επόμενο αγώνα στην Ευρώπη. «Έπεσε» άδοξα φέρνοντας λευκή ισοπαλία μέσα στην Πορτογαλία με την Μαρίτιμο .

Η πρόκριση δυστυχώς χάθηκε από το πρώτο παιχνίδι, αφού  ως γνωστό έφερε ισοπαλία με 1-1. http://propoexe.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3.html
Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας, ήταν σαφώς καλύτερη και αδικείται από το σκορ. Μάλιστα είχε και δοκάρι με τον  Ναβάρο στο 80΄.
Η εικόνα του αγώνα έδειξε, ότι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει την δυνατότητα για πολλά περισσότερα να πραγματοποιήσει, αλλά πρέπει να βρει τον παίκτη που θα στείλει την μπάλα στο «πλεχτό». Δεν έχει τον γκολτζή, τον παίκτη που αβίαστα θα σκοράρει, τον παίκτη που να έχει το γκολ «μέσα» του.
Σημασία έχει ότι η ταξιαρχία του Σάκη Τσιώλη, στην πρώτη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, μας έκανε υπερήφανους και έδειξε ότι μπορεί για το καλύτερο στην Ευρώπη.
Μαρίτιμο (Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπρίγκελ, Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Φερέιρα, Λουίζ, Ντανίλο (60’ Αντόνιο), Μιράντα, Έλντον (73’ Ρόσι), Σάμι, Φιντέλις (77’ Αντίλσον).

Στον πάγκο: Ρικάρντο, Όλιμ, Σεμέντο, Μπριγκίντο.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Αλβάρες (61’ Μπακασέτας), Ουσέρο (74’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Φορμίκα, Καστέλς, Γιαλούσης, Έγκον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου