Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αποστολόπουλος και Λάγγας οδεύουν για Τεγέα;



Παρελθόν από την ομάδα της Φαλαισίας είναι ο στράϊκερ Γιάννης Αποστολόπουλος και ο αμυντικός Νίκος Λάγκας. Οι δύο παίκτες κατά πληροφορίες , θα ενισχύσουν την νέα σεζόν την ομάδα της Τεγέας.
Η προηγούμενη ομάδα τους η Φαλαισία, έκανε την εξής ανακοίνωση:


"O Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ και ΛΑΓΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους, προσωπική αλλά και οικογενειακή και πάντα γεμάτη υγεία.
Ήταν δυο από τους καλούς ποδοσφαιριστές, που υπήρχαν στο δυναμικό της ομάδας μας, αγαπηθήκαν και αγκαλιάστηκαν από τη Διοίκηση, από τους συμπαίκτες τους αλλά και τους φιλάθλους του Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ.
Και φυσικά αυτοί ανταπέδιδαν την αγάπη τους με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους, σε συνδυασμό με την αγωνιστική προσφορά τους αλλά και τα αθλητικά προσόντα τους κερδίζοντας τον σεβασμό μας αλλά και την αγάπη μας.

Ο Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ αποχαιρετά τους δυο ποδοσφαιριστές του, αλλά διατηρεί αναλλοίωτη τη σχέση μαζί τους και η αγκαλιά της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή γιατί και οι δυο επέδειξαν ήθος και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας.

Αγαπητοί φίλοι καλή συνέχεια και στο επανειδείν."

Με πολλή εκτίμηση

Α.Ο ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου