Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις πριν την αναχώρηση του Αστέρα Τρίπολης



Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, έκαναν δηλώσεις  στους  «Προπονητές της Εξέδρας» ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης, ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Σκορπίδας, ο βοηθός προπονητή  Στάϊκος Βεργέτης και οι νεαροί παίκτες Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Αναστασόπουλος


Σάκης Τσιώλης(προπονητής) : Πάμε στο Καρπενήσι για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας μας. Πρέπει να δουλέψουμε καλά, έτσι ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 19  Ιουλίου. Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να υπάρχει υγεία σε όλους. 




Μπάμπης Σκορπίδας ( Γενικός Αρχηγός): Ίδια εικόνα κάθε χρόνο. Μόνο που τώρα πάμε ποιο νωρίς στο γνωστό μας Καρπενήσι και αυτό λόγω της εμφάνισης της ομάδα μας σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Ευχή μου είναι να πάνε όλα καλά, να γίνει μια καλή προετοιμασία και να γυρίσουμε όλοι υγιείς και έτοιμοι για τις υποχρεώσεις μας.



Στάϊκος Βεργέτης ( βοηθός προπονητή) :  Τελείωσε το πρώτο στάδιο της βασικής δύναμης,  γενικής αντοχής και τακτικής. Μπαίνουμε στο Καρπενήσι  σε ειδική αντοχή και αναλυτική τακτική, ανεβάζοντας τις εντάσεις. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους μας, με μπροστάρη τον Σάκη Τσιώλη. Πιστεύω σύντομα με την διάθεση που έχουν τα παιδιά, να βρούμε τον ρυθμό μας. 



Γιώργος Γεωργακόπουλος (ποδοσφαιριστής) : Είναι η πρώτη προετοιμασία μου και νοιώθω πολύ χαρούμενος, γιατί συνδυάζεται με την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε ξεκινήσει καλά την προετοιμασία μας αυτές τις δύο πρώτες βδομάδες στην Τρίπολη και τώρα στο Καρπενήσι πάμε να μπούμε στο τελικό στάδιο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 19 Ιουλίου, που είναι το πρώτο παιχνίδι.



Νίκος Αναστασόπουλος(ποδοσφαιριστής) : Πάμε σήμερα στο Καρπενήσι, όπου ξεκινάμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Στην Τρίπολη έκλεισε πολύ όμορφα  το πρώτο κομμάτι και τώρα πάμε να τα δώσουμε όλα για να είμαστε έτοιμοι. Το ποιο σημαντικό και ουσιαστικό είναι, ότι σε 20 μέρες η ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Πρέπει όλοι οι παίχτες να είναι στην διάθεση του προπονητή . όσον αφορά  εμένα, είμαι πολύ υπερήφανος που ξεκινώ προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Αστέρα. Έχουμε έναν μεγάλο προπονητή  και θα προσπαθήσω να είμαι στα αγωνιστικά πλάνα του και να τον δικαιώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου