Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Γιώργος Συνοδινός : Έκανα λάθος, συγνώμη…








Μετά την απόφαση της Ε,Π.Σ.Α. που τιμώρησε τον Γιώργο Συνοδινό και τον Αντώνη Μαυρέα, ο γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία και στην εκπομπή οι «Προπονητές της εξέδρας» και δήλωσε τα εξής:

«Οι ποινές είναι δίκαιες. Για άλλους πιθανόν να είναι δίκαιες, για άλλους ποιο αυστηρές.  Έπρεπε να τιμωρηθούμε. Αυτό είναι το σωστό.  Η απόφαση είναι της Ε.Π.Σ.Α. και πρέπει να την σεβαστούμε. Κανένα άλλο σχόλιο.
Έγιναν στο παιχνίδι με την Μελιγού μετά το τέλος ορισμένα πράγματα, που και εμένα με στεναχωρούν. Είπα ορισμένα πράγματα που είναι λάθος.  Κατηγόρησα τον διαιτητή τον Γιαννόπουλο, που μπορεί να βρέθηκε σε κακιά μέρα και είπα πράγματα που ήταν λάθος . Ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα και στην πίεση. Ο Κώστας Γιαννόπουλος είναι καλός διαιτητής και τίμιος άνθρωπος , ότι και να ειπώθηκε δεν είναι σωστό, δεν ισχύει. Έγινε ότι έγινε, ζητώ συγνώμη για όλη αυτή την κατάσταση και αυτό είναι σωστό να γίνει.  Και από τον Γιαννόπουλο και από την Ε.Π.Σ.Α ζητώ συγνώμη ,δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα λάθη.  Είναι πάνω στα νεύρα και είναι γεγονός, ότι είμαι  νευρικός.
Δεν θα ξαναδημιουργήσω πρόβλημα στα γήπεδα, θα είμαι όσο μπορώ ήρεμος. Ζητώ συγνώμη και από την ομάδα της Μελιγούς και τους φιλάθλους της. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι εμείς οι παράγοντες στον πάγκο, γιατί αν μας βλέπουν οι φίλαθλοι τι θα κάνουν αυτοί;
Θα συνεχίσουμε δεν θα παραιτηθούμε. Ήταν μια απόφαση στιγμής, πάνω στην πίεση των καταστάσεων. Και οι παίκτες συνέβαλαν σε αυτό, που επενέβηκαν. Δεν ισχύει η παραίτηση, που θα ήταν λάθος αν μέναμε στην απόφασή μας. Και ο προπονητής  αφού εμείς δεν συνεχίζαμε, αυτό θα έκανε. Προχωράμε μέχρι  το τέλος του πρωταθλήματος, που είμαστε κοντά στην κατάκτηση του. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σιγά-σιγά επικεντρωνόμαστε στα μπαράζ, που είναι δύσκολοι οι αγώνες.
Δεν ισχύει αυτό που ακούγεται από τον κόσμο, ότι παραιτηθήκαμε γιατί δεν έχουμε λεφτά. Συνεχίζουμε με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου